Повезане вести
Мени нико не прилази, је л' сам шугава?! Тања после ламборгинија проговорила о удварачима и мушким спонзорушама
Мондо 24.08.2021
Певачица Тања Савић открила да нема "ни удварача ни спонзора" Певачица Тања Савић открила да нема "ни удварача ни спонзора" Певачица Тања Савић, која је пре неколико дана изазвала пажње постом о "ламборгинију", открила је да… »
Тања Савић открила ко јој је спонзор
Нова 24.08.2021
Тања Савић се нашла у центру скандала када је поделила видео са свог летовања у Будви, где се снимила у луксузном аутомобилу и тиме се похвалила својим пратиоцима. Нажалост тада је наишла на коментаре и оних који нису се… »
Само ја могу да будем спонзор! Тања Савић стала на пут причама да је нашла богаташа и каже да удвараче нема: Да ли сам…
Курир 24.08.2021
Певачица Тања Савић последњих дана изазива велику пажњу јавности због својих објава са одмора из Будве. Наиме, певачица се нашла у центру скандала када је поделила видео из луксузног четворочкаша који јурца кроз насељени део… »
Вести дана »

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 2 сатајош 1 повезана