Povezane vesti
Miha jednom fotkom oduševio zvezdaše i Srbiju: Legenda podigla tri prsta i napisala emotivnu poruku! (foto)
Mondo 24.08.2021
Siniša Mihajlović ne zaboravlja svoje... Siniša Mihajlović ne zaboravlja svoje... Legenda Crvene zvezde Siniša Mihajlović i ove sezone kao trener predvodi ekipu Bolonje u italijanskoj Seriji A. I dok popularni "Miha" pronalazi načine da sa crveno-plavima… »
Mihajlović fotografijom oduševio „delije“: Objavio sliku sa grbom Crvene zvezde i Srbije! (foto)
Hot sport 24.08.2021
Siniša Mihajlović iznova i iznova dokazuje koliko voli Crvenu zvezdu. Dva dana posle pobede nad Salernitanom 3:2 na otvaranju nove sa ekipom Bolonje, Siniša Mihajlović objavljuje sliku sa zaštitnom maskom na kojoj su grbovi Crvene zvezde i Srbije. Nema… »
Da li će mu zameriti Bolonja i Italija? Sa tri prsta oduševio Srbiju, a maskom "raspalio" maštu navijačima Zvezde! Siniša…
Sportal blic 24.08.2021
Igračka legenda Crvene zvezde, Intera, Lacija, a sadašnji trener Bolonje, jednom slikom je uspeo da “podgreje” sve navijače beogradskih “crveno-belih”, gde je ostavio najdublji trag tokom svoje karijere. On je na svom Instagram profilu podsetio da za… »
"Moja zemlja, moj klub" Miha otvorio Instagram profil i prvom objavom oduševio Delije (foto)
Večernje novosti 24.08.2021
Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI - Moja zemlja, moj klub. Zauvek u mom srcu - napisao je na italijanskom jeziku Miha ispod fotografije na kojoj nosi masku sa već pomenutim simbolima, uz podignuta tri prsta. A post shared by Sinisa Mihajlovic… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Poslanik može da bude nepismen i da predlaže zakon“: Ovako Jovanov brani Uglješu Mrdića, dok opozicija traži da otkrije koji je fakultet završio
Nova pre 33 minutajoš 71 povezana
Ronald Loder nije jedini! Tehnološki milijarderi koji nagovaraju Trampa da uzme Grenland imaju svoje ideje: žele da izgrade "gradove slobode"
Blic pre 8 minutajoš 27 povezanih
Brnabić: Predstavnici Evropskog parlamenta nenajavljenom posetom pokazali nepoštovanje prema Srbiji
Telegraf pre 2 satajoš 16 povezanih
Ajnhornov biznis u Srbiji: Insight partners zaradio 1,4 miliona evra u 2024.
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
Uživo - Rastu tenzije na Bliskom istoku: Evakuiše se američka baza u Kataru, Kurdi pokušali da preuzmu proteste
Mondo pre 8 minutajoš 30 povezanih