Povezane vesti
Miha jednom fotkom oduševio zvezdaše i Srbiju: Legenda podigla tri prsta i napisala emotivnu poruku! (foto)
Mondo 24.08.2021
Siniša Mihajlović ne zaboravlja svoje... Siniša Mihajlović ne zaboravlja svoje... Legenda Crvene zvezde Siniša Mihajlović i ove sezone kao trener predvodi ekipu Bolonje u italijanskoj Seriji A. I dok popularni "Miha" pronalazi načine da sa crveno-plavima… »
Mihajlović fotografijom oduševio „delije“: Objavio sliku sa grbom Crvene zvezde i Srbije! (foto)
Hot sport 24.08.2021
Siniša Mihajlović iznova i iznova dokazuje koliko voli Crvenu zvezdu. Dva dana posle pobede nad Salernitanom 3:2 na otvaranju nove sa ekipom Bolonje, Siniša Mihajlović objavljuje sliku sa zaštitnom maskom na kojoj su grbovi Crvene zvezde i Srbije. Nema… »
Da li će mu zameriti Bolonja i Italija? Sa tri prsta oduševio Srbiju, a maskom "raspalio" maštu navijačima Zvezde! Siniša…
Sportal blic 24.08.2021
Igračka legenda Crvene zvezde, Intera, Lacija, a sadašnji trener Bolonje, jednom slikom je uspeo da “podgreje” sve navijače beogradskih “crveno-belih”, gde je ostavio najdublji trag tokom svoje karijere. On je na svom Instagram profilu podsetio da za… »
"Moja zemlja, moj klub" Miha otvorio Instagram profil i prvom objavom oduševio Delije (foto)
Večernje novosti 24.08.2021
Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI - Moja zemlja, moj klub. Zauvek u mom srcu - napisao je na italijanskom jeziku Miha ispod fotografije na kojoj nosi masku sa već pomenutim simbolima, uz podignuta tri prsta. A post shared by Sinisa Mihajlovic… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 80 povezanih

Napad ispred sinagoge u Mančesteru: Četvoro povređeno, policija upucala napadača
Vreme pre 19 minutajoš 28 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 38 povezanih

Sneg na zapadu Srbije: Zabeleo se Zlatar, pada i na Zlatiboru (FOTO)
Euronews pre 14 minutajoš 58 povezanih

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 15 minutajoš 18 povezanih