Повезане вести

Коначно премијера нечисте крви у Београду: Појавила се Катарина Радивојевић сва у белом, али не и Драган Бјелогрлић!

Коначно премијера нечисте крви у Београду: Појавила се Катарина Радивојевић сва у белом, али не и Драган Бјелогрлић!

Курир 24.08.2021
Филм "Нечиста крв – Грех предака" редитеља Милутина Петровића вечерас ће имати биоскопску премијеру у Београду. Пројекције се одржавају истовремено у два биоскопа и обе су распродате. Цревним тепихом прошетали су главни глумци… »
Бјелогрлић се појавио на крају премијере нечисте крви: Глумац се поклонио пред публиком и подигао руке! (курир ТВ)

Бјелогрлић се појавио на крају премијере нечисте крви: Глумац се поклонио пред публиком и подигао руке! (курир ТВ)

Курир 24.08.2021
Драган Бјелогрлић није се појавио на премијери филма "Нечиста крв" у Београду у ком има главну улогу, али је касније дошао да се поклони са остатком глумачке екипе. Катарина Радивојевић заблистала је цела белом и истакла… »
„Нечиста крв“ премијерно у Београду, без Бјелогрлића на црвеном тепиху

„Нечиста крв“ премијерно у Београду, без Бјелогрлића на црвеном тепиху

Н1 Инфо 24.08.2021
Београдска премијера филма "Нечиста крв" одржава се вечерас у Комбанк дворани. Појавиле су многобројне личности из света филма, али, иако се очекивао долазак Драгана Бјелогрлића, он није виђен на црвеном тепиху. Присутни нису… »
Саслушана Катарина Радивојевић: Глумица сведок скандала о којем бруји Србија - "Све што имам рекла сам у полицији"

Саслушана Катарина Радивојевић: Глумица сведок скандала о којем бруји Србија - "Све што имам рекла сам у полицији"

Мондо 24.08.2021
Глумица Катарина Радивојевић била је у Нишу када се одиграо инцидент између Драгана Бјелогрлића и Гаге Антонијевића. Глумица Катарина Радивојевић била је у Нишу када се одиграо инцидент између Драгана Бјелогрлића и Гаге… »
Севали и деколте и дуге ноге, дудаш поцрвенео! Глумица довела дечка на премијеру - Анђела гори колико добро изгледа!

Севали и деколте и дуге ноге, дудаш поцрвенео! Глумица довела дечка на премијеру - Анђела гори колико добро изгледа!

Мондо 24.08.2021
Јунакиња филма "Нечиста крв - Грех предака" Анђела Јовановић, блистала на премијери. Јунакиња филма "Нечиста крв - Грех предака" Анђела Јовановић, блистала на премијери Глумица Анђела Јовановић појавила се на београдској… »
Премијера филма „Нечиста крв – грех предака“ у Београду

Премијера филма „Нечиста крв – грех предака“ у Београду

Данас 24.08.2021
Београдска премијера филма „Нечиста крв – грех предака“ по прози Боре Станковића, у режији Милутина Петровића, заказана је за вечерас у Комбанк дворани од 19.30. и у Цинеплекскс Галерији Белграде од 20.30. У филму насталом по… »

Вести дана »