Povezane vesti

Kon: Teorije zavere o koroni veze sa istinom nemaju

Kon: Teorije zavere o koroni veze sa istinom nemaju

N1 Info 25.08.2021
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da teorije zavere koje o koronavirusu kruže društvenim mrežama i na pojedinim medijima "veze sa istinom nemaju". On je rekao da su se preko medija i društvenih mreža slale različite poruke o korona virusu koje su… »
Kon poziva lekare da se preispitaju: Odziv na vakcinaciju je mali zbog iracionalnog straha koji izaziva paniku među ljudima

Kon poziva lekare da se preispitaju: Odziv na vakcinaciju je mali zbog iracionalnog straha koji izaziva paniku među ljudima

Večernje novosti 25.08.2021
Foto: Tanjug/Sava Radovanović - Hteo ne hteo, čovek počne da iznosi svoja mišljenja koja ništa ne znače u nauci! Nikakvu vrednost nemaju. Da bi se došlo do toga da se nešto smatra značajnim, potreban je model istraživanja, njegovo odobrenje od etičkog… »
"Čuo sam šta čaršija priča o meni": Dr Kon o lažnim navodima - To sve je smešno mojoj porodici, znaju da skromno živim

"Čuo sam šta čaršija priča o meni": Dr Kon o lažnim navodima - To sve je smešno mojoj porodici, znaju da skromno živim

Mondo 25.08.2021
Dr Kon ističe da teorije zavere o koroni, a koje su veoma česte na društvenim mrežama, nemaju nikakve veze da istinom. Dr Kon ističe da teorije zavere o koroni, a koje su veoma česte na društvenim mrežama, nemaju nikakve veze da istinom. Epidemiolog i… »

Vesti dana »

AMSS: Promenljivi uslovi vožnje, ujutro magla i smanjena vidljivost

AMSS: Promenljivi uslovi vožnje, ujutro magla i smanjena vidljivost

Glas Šumadije pre 53 minutajoš 22 povezane
Derik Hol, čovek koji je pobedio smrt na rođenju

Derik Hol, čovek koji je pobedio smrt na rođenju

Sport klub pre 18 minutajoš 20 povezanih
Lider opozicije u Venecueli pušten iz zatvora, pa otet

Lider opozicije u Venecueli pušten iz zatvora, pa otet

Radio 021 pre 43 minutajoš 14 povezanih
Naslovne strane za ponedeljak, 9. februar 2026. godine

Naslovne strane za ponedeljak, 9. februar 2026. godine