Povezane vesti
Kon: Teorije zavere o koroni veze sa istinom nemaju
N1 Info 25.08.2021
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da teorije zavere koje o koronavirusu kruže društvenim mrežama i na pojedinim medijima "veze sa istinom nemaju". On je rekao da su se preko medija i društvenih mreža slale različite poruke o korona virusu koje su… »
Kon poziva lekare da se preispitaju: Odziv na vakcinaciju je mali zbog iracionalnog straha koji izaziva paniku među ljudima
Večernje novosti 25.08.2021
Foto: Tanjug/Sava Radovanović - Hteo ne hteo, čovek počne da iznosi svoja mišljenja koja ništa ne znače u nauci! Nikakvu vrednost nemaju. Da bi se došlo do toga da se nešto smatra značajnim, potreban je model istraživanja, njegovo odobrenje od… »
"Čuo sam šta čaršija priča o meni": Dr Kon o lažnim navodima - To sve je smešno mojoj porodici, znaju da skromno živim
Mondo 25.08.2021
Dr Kon ističe da teorije zavere o koroni, a koje su veoma česte na društvenim mrežama, nemaju nikakve veze da istinom. Dr Kon ističe da teorije zavere o koroni, a koje su veoma česte na društvenim mrežama, nemaju nikakve veze da istinom… »
Vesti dana »
AP: Teško da će se Kremlj uzbuđivati zbog Trampove pretnje novim sankcijama Rusiji
Danas pre 7 satijoš 8 povezanih
Doktor VMA o stanju povređenih u požaru: Jedna osoba na veštačkoj ventilaciji, jedna puštena kući
N1 Info pre 16 minutajoš 5 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Izraelski brodovi gađali obalu Gaze; Guteres: Iran da se odrekne nuklearnog oružja
RTV pre 1 satjoš 2 povezane
"Više nisam solo igračica" Jelena Rozga ljubi sina Tončija Huljića, a evo šta kaže o njihovoj vezi: Neću ja sinu da ulazim u krevet
Kurir pre 17 minutajoš 4 povezane