Повезане вести
Лазић се бесан огласио после приче да је у сродству са Давором: Мука ми је од лажи, он је мој фан!
Вести онлине 25.08.2021
Дарко Лазић је познат по честим скандалима и драмама којима је испуњен његов приватни живот. Овога пута породицу Лазић уздрмала је вест о томе да певачев покојни отац Милан наводно има ванбрачног сина Давора, који је то… »
Комшије Дарка Лазића развезале језик: Он бесан због "лажног полубрата", а ево шта се крије иза свега
Блиц 25.08.2021
Будућу учесник "Задруге 5", Давор Лазић представио се као полубрат Дарка Лазића, а фолкер са друге стране тврди да нису ни у каквом сродству и да је он само његов фан. И мештани и Даркове прве комшије које добро познају целу… »
Комшије из Брестача проговориле о полубрату Дарка Лазић: Ево шта су рекли певач и Давор браћа
Курир 25.08.2021
Након што је Давор Лазић, који улази у "Задругу 5", открио да му је певач Дарко Лазић наводно полубрат, мештани Брестача и Даркове прве комшије које добро познају целу породицу били су у шоку. - Милана сам одлично познавао, ми… »
Вести дана »
РХМЗ упозорава на опасну појаву: Након облачног јутра, познато какво ће време бити у Србији
Ало пре 34 минутајош 4 повезане
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 44 минутајош 1 повезана
Данас почиње пријава за легализацију! Министарка за "Блиц Бизнис" о процедури: Потребна су вам само ова два папира
Блиц пре 24 минутајош 4 повезане