Повезане вести
Миливојевић: Весић врло озбиљно примио трансфер Александра Шапића
Данас 25.08.2021
Не мислим да је Александар Вучић одлучио да Горан Весић буде кандидат напредњака за градоначелника Београда, али му је дао шансу да укрсти рукавице са Александром Шапићем, изјавио је за портал Н1 политиколог Цвијетин… »
„Жути олош се враћа кући“: Да ли ће Весић изгурати Шапића из трке за Београд
Нова 25.08.2021
“Не мислим да је Александар Вучић одлучио да Горан Весић буде кандидат напредњака за градоначелника Београда, али му је дао шансу да у овим претквалификацијама, некој врсти претходних избора у Српској напредној странци… »
Да ли ће „нови“ Весић изгурати Шапића из СНС трке за градоначелника Београда
Н1 Инфо 25.08.2021
“Не мислим да је Александар Вучић одлучио да Горан Весић буде кандидат напредњака за градоначелника Београда, али му је дао шансу да у овим претквалификацијама, некој врсти претходних избора у Српској напредној странци… »
Вести дана »
Милојевић миран после пораза: "Немамо шта посебно да плачемо сад, сутра је нови дан, идемо даље"
Спортске.нет пре 32 минутајош 81 повезана
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 1 сатјош 51 повезана
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 4 сатијош 34 повезане
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних