Povezane vesti
Bol zbog smrti trudnice: "Žao mi je samo što lekari nisu uspeli bar nju da spasu... Nemam reči da opišem tugu koju osećam"
Blic 25.08.2021
Smrt trudnice Milijane Radovanović (31) iz Vlasotinca, koja je bila zaražena koronom, i posle sedam dana izaziva veliku tugu i bol. Porodica je iz kruševačke bolnice preuzela njeno telo i sahranili su je prošle subote. Njen suprug Darko i dalje tvrdi da… »
"Mnogo mi je: Loše... Bebu ne osećam!" Trudnica iz Vlasotinca koju je ubila korona danima pred smrt osećala da s njom i…
Blic 25.08.2021
"Darko, teško mi je! Prebacili su me na intenzivnu negu. Mnogo mi je loše... Bebu ne osećam"... Ovo su poslednje reči koje je uspela da izusti Milijana Radovanović (31) iz Vlasotinaca suprugu Darku pre nego što je umrla. Bila je u osmom mesecu trudnoće… »
Vesti dana »

Uhapšen muškarac zbog eksplozije u Kosovskoj u kojoj je poginula jedna osoba
N1 Info pre 3 satajoš 27 povezanih

Nis: zvanično podneo SAD-u dopunjeni novi zahtev za odlaganje sankcija i novu licencu
Blic pre 3 satajoš 29 povezanih

Oslobađanje izraelskih talaca: Evo kada bi Hamas mogao da pusti zatvorenike, među njima i državljanin Srbije!
Kurir pre 1 satjoš 44 povezane

Određen termin novakovog meča: U nedelju je treći na centralnom terenu u Šangaju
Dnevnik pre 2 satajoš 40 povezanih

Više desetina povređenih u ruskom napadu na železničku stanicu, kaže Zelenski
BBC News pre 1 satjoš 18 povezanih