Povezane vesti
"Uhvatila me je za međunožje i nije htela da pusti": Sloba Radanović o skandalu na sceni: "Gađala me čizmom jer nisam hteo da…
Blic 25.08.2021
Pevač Slobodan Sloba Radanović odgovarao je na pitanja svojih fanova, koja su mu postavljali na društvenoj mreži Instagram. On je, između ostalog, otkrio šta misli o bivšem cimeru Marku Janjuševiću Janjušu, ali i ispričao kakve neprijatne situacije je… »
Gađala me čizmom i uhvatila za međunožje! Sloba Radanović doživeo veliku neprijatnost na nastupu, otkrio detalje!
Mondo 25.08.2021
Sloba Radanović o neprijatnim scenama na nastupima. Sloba Radanović o neprijatnim scenama na nastupima. Sloba Radanović, koji je nedavno ispao junak u teretani kada je sprečio nasilje, progovorio je o neprijatnostima koje su ga zadesile na nekoliko… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 23 minutajoš 1 povezana

Pucnjava na žurci tokom muzičkog festivala: Užas u Los Anđelesu: Ima mrtvih i više ranjenih
Blic pre 23 minutajoš 1 povezana

Ministarstvo spoljnih poslova osudilo puštanje pesme koja veliča ustaške zločine pred Tomsponov koncert u Sinju
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Litvanska vlada podnela ostavku nakon korupcionaškog skandala premijera Paluckasa
Insajder pre 37 minutajoš 3 povezane

(Video) Jedva hodala i držala se za ogradu Vesnu Zmijanac usnimili smo pre 3 meseca na aerodromu u Beogradu
Blic pre 2 satajoš 3 povezane