Povezane vesti
Trivan: Nema dileme da tehnologija kojom se izdvaja litijum uništava životnu sredinu
Novi magazin 25.08.2021
Bivši ministar zaštite životne sredine Goran Trivan izjavio je danas da je tehnologija kojom se litijum izdvaja "katastrofalno loša" i da "nema dileme da uništava životnu sredinu". "Što se mene tiče eksploatacija litijuma u Srbiji je nemoguća, jer ne… »
Goran Trivan: Tehnologija kojom se izdvaja litijum uništava životnu sredinu
Nova 25.08.2021
Bivši ministar zaštite životne sredine Goran Trivan izjavio je danas da je tehnologija kojom se litijum izdvaja "katastrofalno loša" i da "nema dileme da uništava životnu sredinu". Bivši ministar zaštite životne sredine Goran Trivan izjavio je danas da… »
Vesti dana »
Zemljotres pogodio region Prizrena, osetio se i u Centralnoj Srbiji, Albaniji i Severnoj Makedoniji
Danas pre 33 minutajoš 5 povezanih
ATP Roterdam: Hamad kao srećni dobitnik eliminisao 39. na svetu
RTV Novi Pazar pre 3 minutajoš 3 povezane
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana