Povezane vesti
Panter odgovorio na priče o plati u Partizanu i "ludoj" odluci: Uradio sam ono što se drugi košarkaši plaše!
Mondo 25.08.2021
Kevin Panter je upitan za "ludu" ponudu Partizana o kojoj se već nedeljama priča. Kevin Panter je upitan za "ludu" ponudu Partizana o kojoj se već nedeljama priča. Partizan je ovog leta doveo osam pojačanja, ali se i dalje najviše priča o prvom… »
Panter o transferu u Partizan: Uradio sam ono čega se mnogi plaše
Mozzart sport 25.08.2021
"Hteo sam da dođem, srećan sam što sam ovde, sviđa mi se sve u vezi trenera i saigrača", kaže novi bek crno-belih. U želji da opravda neuspešne pregovore sa Kevinom Panterom o nastavku saradnje, trener milanske Olimpije Etore Mesina je izjavio da… »
Panter odgovorio Mesini: Želeo sam u Partizan
Sportski žurnal 25.08.2021
Uradio sam dosta stvari kojih se drugi igrači plaše, dosta stvari koje ostali ne bi uradili zbog komentara drugih ljudi. - Želeo sam u Partizan, kontrolišem svoj život, radim ono što želim - izjavio je novi košarkaš crno-belih Kevin Panter… »
Panter prokomentarisao reči Mesine o ludoj ponudi Partizana
Nova 25.08.2021
Kevin Panter odgovorio je na priču o ludoj ponudi, pošto je Etore Mesina naveo da je Partizan poslao ugovor koji je bilo teško odbiti. Panter je bio prvo bombastično pojačanje Partizana posle dolaska Željka Obradovića, a Italijani nisu mogli da ga… »
Panter o „ludoj odluci“: „Srećan sam ovde, želeo sam da dođem ovde“! (video)
Hot sport 25.08.2021
Panter odgovorio Mesini. Nikako da se stiša priča o dolasku Kevina Pantera u Partizan, pošto je ranije u svojoj karijeri nosio dres ljutog rivala. Njegov bivši trener iz Olimpije Etore Mesina dodatno je podgrejao situaciju izjavom da je Panter… »
Panter odgovorio mesini: Uradio sam ono čega se igrači plaše, srećan sam u Partizanu
Večernje novosti 25.08.2021
FOTO: KK Partizan Američki košarkaš, koji ima i srpski pasoš, imao je odgovor na to što je rekao 61-godišnji italijanski stručnjak. - Za mene to nije nikakav pritisak. Kontrolišem svoj život, radim ono što želim. Partizan je klub sa bogatom… »
Panter odgovorio Mesini i svim skeptičnima o odluci da dođe u Partizan
Sportske.net 25.08.2021
Jedno od najzvučnijih pojačanja Partizana ove sezone Kevin Panter, rekao je za klupsku televiziju da je dolazak u Partizan isključivo njegova odluka. O njegovom odlasku iz Evrolige, tačnije Olimpije iz Milana, pričaju svi, a juče je njegov bivši… »
Vesti dana »
Blokada petlje kod Beogradske Arene na Novom Beogradu: Okupljeni održali 15 minuta tišine, protestna šetnja i u Barajevu i Zemunu (foto)
Blic pre 11 minutajoš 29 povezanih
„Čin mafijaške sačekuše“: Šta se dešava sa slučajem inspektora koji su povređeni u Aranđelovcu?
Danas pre 20 satijoš 5 povezanih
Hamas oslobodio tri izraelska taoca, Izrael 183 palestinska zatvorenika
RTS pre 10 minutajoš 22 povezane
Crvena zvezda - Radnički, uživo: Seol pogodio kad niko drugi nije mogao
Mondo pre 10 minutajoš 23 povezane