Повезане вести

Пантер одговорио на приче о плати у Партизану и "лудој" одлуци: Урадио сам оно што се други кошаркаши плаше!

Пантер одговорио на приче о плати у Партизану и "лудој" одлуци: Урадио сам оно што се други кошаркаши плаше!

Мондо 25.08.2021
Кевин Пантер је упитан за "луду" понуду Партизана о којој се већ недељама прича. Кевин Пантер је упитан за "луду" понуду Партизана о којој се већ недељама прича. Партизан је овог лета довео осам појачања, али се и даље… »
Пантер о трансферу у Партизан: Урадио сам оно чега се многи плаше

Пантер о трансферу у Партизан: Урадио сам оно чега се многи плаше

Моззарт спорт 25.08.2021
"Хтео сам да дођем, срећан сам што сам овде, свиђа ми се све у вези тренера и саиграча", каже нови бек црно-белих. У жељи да оправда неуспешне преговоре са Кевином Пантером о наставку сарадње, тренер миланске Олимпије Еторе… »
Пантер одговорио Месини: Желео сам у Партизан

Пантер одговорио Месини: Желео сам у Партизан

Спортски журнал 25.08.2021
Урадио сам доста ствари којих се други играчи плаше, доста ствари које остали не би урадили због коментара других људи. - Желео сам у Партизан, контролишем свој живот, радим оно што желим - изјавио је нови кошаркаш црно-белих… »
Пантер прокоментарисао речи Месине о лудој понуди Партизана

Пантер прокоментарисао речи Месине о лудој понуди Партизана

Нова 25.08.2021
Кевин Пантер одговорио је на причу о лудој понуди, пошто је Еторе Месина навео да је Партизан послао уговор који је било тешко одбити. Пантер је био прво бомбастично појачање Партизана после доласка Жељка Обрадовића, а… »
Пантер о „лудој одлуци“: „Срећан сам овде, желео сам да дођем овде“! (видео)

Пантер о „лудој одлуци“: „Срећан сам овде, желео сам да дођем овде“! (видео)

Хот спорт 25.08.2021
Пантер одговорио Месини. Никако да се стиша прича о доласку Кевина Пантера у Партизан, пошто је раније у својој каријери носио дрес љутог ривала. Његов бивши тренер из Олимпије Еторе Месина додатно је подгрејао ситуацију… »
Пантер одговорио месини: Урадио сам оно чега се играчи плаше, срећан сам у Партизану

Пантер одговорио месини: Урадио сам оно чега се играчи плаше, срећан сам у Партизану

Вечерње новости 25.08.2021
ФОТО: КК Партизан Амерички кошаркаш, који има и српски пасош, имао је одговор на то што је рекао 61-годишњи италијански стручњак. - За мене то није никакав притисак. Контролишем свој живот, радим оно што желим. Партизан је клуб… »
Пантер одговорио Месини и свим скептичнима о одлуци да дође у Партизан

Пантер одговорио Месини и свим скептичнима о одлуци да дође у Партизан

Спортске.нет 25.08.2021
Једно од најзвучнијих појачања Партизана ове сезоне Кевин Пантер, рекао је за клупску телевизију да је долазак у Партизан искључиво његова одлука. О његовом одласку из Евролиге, тачније Олимпије из Милана, причају сви, а јуче… »

Вести дана »