Повезане вести

Племенити чин Наташе Беквалац учинио ју је херојем дана ФОТО

Племенити чин Наташе Беквалац учинио ју је херојем дана ФОТО

Нова 25.08.2021
Наташа Беквалац је позната као велики љубитељ паса, те се неретко деси да помогне напуштеном псу на улици, што ни овога пута није био изузетак. Певачица је тако по ко зна који пут показала своју племениту страну и постала херој… »
Ко зна којег је по реду спасла! Наташа Беквалац одушевила призором из свог дома, удомила нађеног пса, па разнежила пратиоце…

Ко зна којег је по реду спасла! Наташа Беквалац одушевила призором из свог дома, удомила нађеног пса, па разнежила пратиоце…

Курир 25.08.2021
Певачица Наташа Беквалац велики је љубитељ паса, па тако има неколико својих кућних љубимаца. Сада је на улици нашла још једно штене које је нашла на улици и није остала равнодушна, већ му је пружила помоћ, а све то је… »
"Нашла сам га пребијеног": Наташа Беквалац спасила пса, а кад видите шта је њена ћерка урадила бићете одушевљени (фото)

"Нашла сам га пребијеног": Наташа Беквалац спасила пса, а кад видите шта је њена ћерка урадила бићете одушевљени (фото)

Вечерње новости 24.08.2021
Фото: Инстаграм Певачица је поделила фотографије пса ког је спазила на путу за Ченеј, где поседује кућу. Фото: Принтскрин Инстаграм/беквалцева “Људи, данас сам на путу за Ченеј нашла ово штене, пребијено до те мере да смо… »

Вести дана »