Povezane vesti
Sramno! Ako vidite ovog muškarca, javite policiji: Zaboleće vas duša kada vidite šta je uradio (video)
Blic 25.08.2021
Društvenim mrežama kruži snimak na kojem se vidi kako muškarac seče torbicu jednom deki, a potom beži. Prema pisanju korisnika Tvitera, ovaj sramni čin dogodio se u naselju Braće Jerković. Sudeći prema snimku, lopov je vrebao je dekicu, a potom mu se… »
Najdrskija pljačka ikad: Prišao starcu s leđa, isekao torbu i pobegao VIDEO
Nova 25.08.2021
Stariji čovek ostao je bez torbice nakon što mu se lopov prikrao sa leđa i makazama je isekao. Snimak je objavljen danas na Tviteru, a verovatno se krađa dogodila pre nekoliko dana u beogradskom naselju Braća Jerković. Na društvenim mrežama pojavio se… »
Snimak drske pljačke razbesneo Srbiju: Prišao starcu sa leđa i oteo mu torbu, ako ga prepoznate javite policiji (video)
Večernje novosti 24.08.2021
Foto: Instagram/moj_beo_grad Snimak je objavljen na instagram stranici "Moj Beograd", a na njemu se vidi muškarac, koji prilazi starijem čoveku u ulazu zgrade, preseca kaiš torvice koju je čovek nosio, a zatim se udaljava. A post shared by MOJ BEOGRAD… »
Vesti dana »
Prodaja NIS-a: MOL dobio još dve nedelje da završi pregovore sa Gaspromnjeftom
BBC News pre 40 minutajoš 29 povezanih
Vučić: Momci koji su vraćeni iz Tivta nisu ništa loše uradili, neko iz mog okruženja imao je lošu procenu, ja ću platiti političku cenu
RTS pre 40 minutajoš 40 povezanih
OHR između Vašingtona i Brisela: Na šta ukazuje izostanak dogovora o novom visokom predstavniku u BiH?
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 30 povezanih
(Foto) Makron na Cetinju: "Istorijska poseta potvrda evropskog puta Crne Gore, računajte na podršku Francuske"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 60 povezanih