Povezane vesti
Sramno! Ako vidite ovog muškarca, javite policiji: Zaboleće vas duša kada vidite šta je uradio (video)
Blic 25.08.2021
Društvenim mrežama kruži snimak na kojem se vidi kako muškarac seče torbicu jednom deki, a potom beži. Prema pisanju korisnika Tvitera, ovaj sramni čin dogodio se u naselju Braće Jerković. Sudeći prema snimku, lopov je vrebao je dekicu, a potom… »
Najdrskija pljačka ikad: Prišao starcu s leđa, isekao torbu i pobegao VIDEO
Nova 25.08.2021
Stariji čovek ostao je bez torbice nakon što mu se lopov prikrao sa leđa i makazama je isekao. Snimak je objavljen danas na Tviteru, a verovatno se krađa dogodila pre nekoliko dana u beogradskom naselju Braća Jerković. Na društvenim mrežama… »
Snimak drske pljačke razbesneo Srbiju: Prišao starcu sa leđa i oteo mu torbu, ako ga prepoznate javite policiji (video)
Večernje novosti 24.08.2021
Foto: Instagram/moj_beo_grad Snimak je objavljen na instagram stranici "Moj Beograd", a na njemu se vidi muškarac, koji prilazi starijem čoveku u ulazu zgrade, preseca kaiš torvice koju je čovek nosio, a zatim se udaljava. A post shared by MOJ BEOGRAD… »
Vesti dana »
Protest opozicije u Beogradu: Građani prošetali do Predsedništva, pročitani zahtevi: Ako se ne ispune, nastavlja se borba na ulici
Blic pre 3 minutajoš 23 povezane
Sneg provejava i u Beogradu: Prve pahulje stigle u ovaj deo prestonice (video)
Blic pre 38 minutajoš 35 povezanih
Milivojević: Nema potrebe da šetamo, znaju se adrese gde sede najodgovorniji
N1 Info pre 8 satijoš 20 povezanih
Novaković: Dok smo palili sveće, Vučić oplakivao stranačke prostorije i fasadu Gradske kuće
N1 Info pre 3 minutajoš 17 povezanih