Povezane vesti
Za manje od 12 sati izgubila sam oba sina zbog korone, svoju muku pričam kako bi drugi shvatili koliko je vakcina važna
Noizz 25.08.2021
Lisa Brendon iz Džeksonvila na Floridi izgubila je oba sina u razmaku od samo 12 sati. Nijedan nije bio vakcinisan i obojica su umrli od komplikacija izazvanih teškim oblikom korona virusa. - Živela sam za njih, a sada živim najgoru noćnu moru svakog… »
Majka za 12 sati izgubila dvojicu sinova zbog korone: Volela bih da sam ih naterala da se vakcinišu
Telegraf 25.08.2021
Lisa i njeni sinovi živeli su u istoj kući kada su se zarazili. Budući da je ona vakcinisama Modernom preležala je korona virus uz blaže simptome. U samo 12 sati Lisa Brendon sa Floride, izgubila je dvojicu sinova koji su umrli od korona virusa. Uplakana… »
Vesti dana »

Ceo Njujork ga mrzi! Jedan od najvećih skandala u istoriji tenisa i to zbog ove osobe! Šta to uradi čoveče?! Hitno izbačen sa terena (video)
Kurir pre 13 minutajoš 34 povezane

Novakova dominacija na startu US opena, bez izgubljenog servisa do druge runde!
Sportske.net pre 1 satjoš 38 povezanih

Ministar trgovine: Izvršili smo detaljnu analizu, mere će obuhvatiti više od 3.000 proizvoda
Sputnik pre 8 minutajoš 18 povezanih

Senzacija na Ju-Es openu! Gren slem šampion izbačen sa turnira
Večernje novosti pre 2 satajoš 34 povezane

Vremenska prognoza za ponedeljak, 25. avgust 2025: Pretežno sunčano i umereno toplo
Radio sto plus pre 1 satjoš 17 povezanih