Povezane vesti
Incident u Banjaluci: Američki staford napao devojčicu (4) na stepeništu zgrade
Kurir 25.08.2021
Američki staford napao je četvorogodišnju devojčicu A.M. na stepeništu zgrade u Bulevaru Desanke Maksimović u banjalučkom naselju Starčevica. Kako piše Srpskainfo, devojčica nije zadobila povrede opasne po život. Tog dana, 22. avgusta, nešto… »
Staford napao devojčicu (4): Incident u Banjaluci
Večernje novosti 25.08.2021
Foto: Depositphotos Kako pišu mediji, devojčica nije zadobila povrede opasne po život. Tog dana, 22. avgusta, nešto malo pre 12 časova, devojčica se igrala sa decom na igralištu, nakon čega su se zajedno uputile prema stanu, ne sluteći da će… »
Američki staford napao dete u Banjaluci: Zgradom odjekivao vrisak, vlasnica jedva odvojila psa od devojčice
Blic 25.08.2021
Gledala sam svoju najgoru noćnu moru kako se ostvaruje, a ništa nisam mogla učiniti. Ovako priču započinje Banjalučanka LJ.M., čija se četvorogodišnja devojčica A.M. našla u (ne)milosti američkog staforda na stepeništu zgrade u Bulevaru… »
Staford napao dete u Banjaluci Vlasnica jedva odvojila psa od devojčice
Alo 25.08.2021
Gledala sam svoju najgoru noćnu moru kako se ostvaruje, a ništa nisam mogla učiniti. Ovako priču započinje Banjalučanka LJ.M., čija se četvorogodišnja devojčica A.M. našla u (ne)milosti američkog staforda na stepeništu zgrade u Bulevaru… »
Vesti dana »

U Novom Sadu u nedelju Dan žalosti zbog smrti mladića, 16. žrtve pada nadstrešnice
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 15 povezanih

N1 saznaje: Student iz Niša pušten na slobodu, bez odgovora MUP o broju privedenih
N1 Info pre 3 satajoš 14 povezanih

Tramp veruje u brz prekid vatre u Ukrajini: Dok mi razgovaramo, pregovara se o podeli zemlje između dve države
NIN pre 3 satajoš 15 povezanih

Piksi sve otkrio, imaće mnogo jači tim nego u Beču: Nije to moj posao, ali reći ću vam
Mondo pre 16 minutajoš 14 povezanih