Повезане вести
Инцидент у Бањалуци: Амерички стафорд напао девојчицу (4) на степеништу зграде
Курир 25.08.2021
Амерички стафорд напао је четворогодишњу девојчицу А.М. на степеништу зграде у Булевару Десанке Максимовић у бањалучком насељу Старчевица. Како пише Српскаинфо, девојчица није задобила повреде опасне по живот. Тог дана, 22… »
Стафорд напао девојчицу (4): Инцидент у Бањалуци
Вечерње новости 25.08.2021
Фото: Депоситпхотос Како пишу медији, девојчица није задобила повреде опасне по живот. Тог дана, 22. августа, нешто мало пре 12 часова, девојчица се играла са децом на игралишту, након чега су се заједно упутиле према стану, не… »
Амерички стафорд напао дете у Бањалуци: Зградом одјекивао врисак, власница једва одвојила пса од девојчице
Блиц 25.08.2021
Гледала сам своју најгору ноћну мору како се остварује, а ништа нисам могла учинити. Овако причу започиње Бањалучанка Љ.М., чија се четворогодишња девојчица А.М. нашла у (не)милости америчког стафорда на степеништу зграде у… »
Стафорд напао дете у Бањалуци Власница једва одвојила пса од девојчице
Ало 25.08.2021
Гледала сам своју најгору ноћну мору како се остварује, а ништа нисам могла учинити. Овако причу започиње Бањалучанка Љ.М., чија се четворогодишња девојчица А.М. нашла у (не)милости америчког стафорда на степеништу зграде у… »
Вести дана »
Ухапшен мушкарац који је камионом изазвао тешку саобраћајну несрећу
Бета пре 18 минутајош 29 повезаних
Лавров: 'Национализација НИС-а могућа под одређеним условима'
BBC News пре 13 минутајош 26 повезаних
Мигрант погинуо у превртању чамца код Славонског Брода, више повређених
Бета пре 48 минутајош 27 повезаних
Сад стао уз Русију: Повукли неочекиван потез и гласали против резулуције
Мондо пре 2 сатајош 25 повезаних
Вучић на отварању фабрике "Аристон Цлимате Солутионс": "Срећан сам што смо оваквог инвеститора довели у Ниш"
Б92 пре 8 минутајош 19 повезаних