Повезане вести
Мур стигао у Београд: "Инстаграм ми је полудео"
Спортске.нет 25.08.2021
Кошаркаши Партизана све су бројнији пошто је овог поподнева у Београд стигао Денис Мур, а ускоро ће се придружити остатку тима на припремама на Златибору. У интервјуу за клупску телевизију рекао је да је срећан што је у Београду… »
Нови бек Партизана: Жељко је један од ретких, Инстаграм ми полудео од навијача
Нова 25.08.2021
Далас Мур стигао је у Београд и истакао да једва чека да се прикључи припремама Партизана. Амерички бек је задовољан што је стигао у Србију. „Хвала вам на добродошлици. Уморан сам, био је то дугачак пут, али срећан сам што сам… »
Партизанов странац коначно стигао у Београд: Американци који играју у Европи знају ко је Жељко, Инстаграм је полудео! (видео)…
Хот спорт 25.08.2021
Имаће битну улогу наредне године. Нови кошаркаш Партизана Далас Мур је коначно стигао у Београд, па ће се ускоро прикључити екипи која је на припремама на Златибору. По доласку у Србију, 27-годишњи кошаркаш је истакао да је по… »
Нови плеј партизана у неверици – навијачи су невероватни: Жељко је један од ретких, сви Американци знају за њега!
Мондо 25.08.2021
Далас Мур је стигао у Београд. Далас Мур је стигао у Београд. Много је појачања довео Партизан овог лета, кренули су у међувремену и са припремама за нову сезону, а сада им се прикључио и нови члан клуба Далас Мур. Американац… »
Први утисци Даласа Мура: Инстаграм ми је полудео од порука, Обрадовићев цв говори сам за себе
Моззарт спорт 25.08.2021
„Једва чекам да кренем да тренирам са саиграчима“, поручује Американац. Кренуо је Партизан са припремама, а још мало ће се екипи Жељка Обрадовића придружити и први плејмејкер, Далас Мур. Американац је стигао у Београд и изнео… »
Вести дана »
Дан када је Југославија стала – годишњица смрти доживотног председника СФРЈ Јосипа Броза Тита
РТС пре 5 минутајош 1 повезана
Лака победа Црвене звезде против Златибора за пласман на фајнал-фор КЛС-а
Данас пре 5 сатијош 5 повезаних
Мали: Средства ЕУ имају неутралан ефекат на буџет Србије, ја не рачунам на то
Данас пре 7 сатијош 1 повезана