Повезане вести

Балканска улица са Ланетом Гутовићем вечерас на Нова С

Балканска улица са Ланетом Гутовићем вечерас на Нова С

Нова 25.08.2021
Специјална реприза емисије Балканском улицом, епизода у којој је гост преминули легендарни глумац Лане Гутовић, биће емитована вечерас од 21 час на телевизији Нова С. Милан Лане Гутовић преминуо је данас у 76. години после дуге и… »
Преминуо глумац Милан Лане Гутовић

Преминуо глумац Милан Лане Гутовић

Топ пресс 25.08.2021
Познати глумац Милан Лане Гутовић преминуо је данас у 76. години на Војномедицинској академији у Београду, после краће и тешке болести, сазнаје Тањуг у Народном позоришту. Гутовић је прошле недеље примљен у болницу, где му је… »
Лане са сетом говорио о томе чега му је увек било мало у животу ВИДЕО

Лане са сетом говорио о томе чега му је увек било мало у животу ВИДЕО

Нова 25.08.2021
Милан Лане Гутовић преминуо је данас у 76. години после дуге и тешке болести. Глумац је прошле недеље примљен на Војномедицинску академију због респираторних проблема, стање му се у последња два дана нагло погоршало и био је… »
Лане Гутовић је имао посебно место за бег од славе и градске вреве

Лане Гутовић је имао посебно место за бег од славе и градске вреве

Нова 25.08.2021
Милан Лане Гутовић преминуо је данас у 76. години после дуге и тешке болести. Глумац је прошле недеље примљен на Војномедицинску академију због респираторних проблема, стање му се у последња два дана нагло погоршало и био је… »
Весна Дедић о Ланету Гутовићу: Памтићу нашу последњу преписку

Весна Дедић о Ланету Гутовићу: Памтићу нашу последњу преписку

Нова 25.08.2021
Милан Лане Гутовић преминуо је данас у 76. години после дуге и тешке болести. Овим поводом на Инстаграму се огласила водитељка и списатељица Весна Дедић, која је у каријери имала прилике да уради два велика интервјуа са… »
Лане Гутовић је имао два брака, име његове прве супруге је мистерија

Лане Гутовић је имао два брака, име његове прве супруге је мистерија

Нова 25.08.2021
Милан Лане Гутовић преминуо је данас у 76. години, након што му се стање нагло погоршало претходних дана. Имао је два брака, а свој приватни живот Лане је држао подаље од очију јавности. Да је у томе успевао говори и чињеница… »
Не плашим се смрти, али знам да ће ме сачекати! Овако је Гутовић говорио о крају живота: Равнодушан сам, а не би требало

Не плашим се смрти, али знам да ће ме сачекати! Овако је Гутовић говорио о крају живота: Равнодушан сам, а не би требало

Мондо 25.08.2021
Глумац Милан Лане Гутовић преминуо је данас на Војномедицинској академији у 76. години. Глумац Милан Лане Гутовић преминуо је данас на Војномедицинској академији у 76. години. МИлан Лане Гутовић, један од најдаровитијих српских… »
Ово је ћерка Ланета Гутовића: Добио је у првом браку о ком никада није говорио

Ово је ћерка Ланета Гутовића: Добио је у првом браку о ком никада није говорио

Вечерње новости 25.08.2021
Фото: ТВ Новости Глумац је имао два брака, а у првом, о ком никада није хтео да говори, добио је ћерку Милицу. Милица Гутовић, ћерка прослављеног српског глумца Милана Ланета Гутовића веома подсећа на свог оца и попут њега је… »

Вести дана »