Povezane vesti
Plačem i ne mogu da se smirim, on je bio legenda, veliki je to gubitak: Poznati se opraštaju od Laneta, velika tuga na…
Kurir 25.08.2021
Glumac Milan Lane Gutović preminuo je u 75. godini na Vojnomedicinskoj akademiji posle teške bolesti. Poznate ličnosti su počele da se opraštaju od legende našeg glumišta na društvenim mrežama, a neke od njih su dale i izjavu za Kurir. - Jaoj… »
Bio si moja jutarnja kafa i sa kime ću se smejati SAD? Emotivni oproštaj Milene Vasić otkriva pravu veličinu Laneta…
Kurir 25.08.2021
Milan Lane Gutović preminuo je u 75. godini na Vojnomedicinskoj akademiji posle teške bolesti. Odlazak legendarnog glumca je pogodio mnoge njegove kolege. Oni se već nekoliko sati opraštaju od njega na društvenim mrežama. Glumica Milena Vasić je… »
Seka Sablić o Lanetu Gutoviću: Glumac veka, veći je od Čkalje
N1 Info 25.08.2021
Po objavljivanju vesti o smrti Milana Laneta Gutovića, kolege glumci opraštaju se od legendarnog glumca... Glumica Jelisaveta Seka Sablić izjavila je povodom smrti Milana Laneta Gutovića da je on glumac decenije i veka. „Ja sam ga obožavala… »
Kolege se opraštaju od Gutovića: Lane u ovom svetu nema alternaciju
Dnevnik 25.08.2021
BEOGRAD: Direktor Beogradskog dramskog pozorišta Jug Radivojević kaže za Tanjug da je Milan Lane Gutović bio veliki intelektualac, glumački genije, prijatelj zauvek i nepogrešiv u proceni ljudi i vremena u kojem je živeo. Vest o smrti slavnog… »
Vučić se oprostio od Milana Gutovića: Svojim jedinstvenim umetničkim pristupom obeležio čitavu eru u našoj…
Kurir 25.08.2021
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo saučešća povodom smrti glumca Milana Gutovića, u kome se kaže: „Sa tugom sam primio vest o smrti Milana Gutovića, glumca koji je svojim jedinstvenim umetničkim pristupom obeležio… »
Saučešće Vučića povodom smrti Milana Gutovića
Nova 25.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas pismo saučešća povodom smrti glumca Milana Gutovića. „Sa tugom sam primio vest o smrti Milana Gutovića, glumca koji je svojim jedinstvenim umetničkim pristupom obeležio čitavu eru u našoj… »
Kolege i poznati se bolnim rečima opraštaju od Laneta Gutovića
Nova 25.08.2021
Glumac Milan Lane Gutović preminuo je u 75. godini na Vojnomedicinskoj akademiji posle teške bolesti. Vest o smrti potresla je ceo Balkan, a kolege glumci i poznati se putem društvenih mreža opraštaja od velikana srpskog glumišta. „Otišao je… »
Uskraćeni smo za lek, zbogom dobri moj! Lečić skrhan zbog smrti Laneta Gutovića, javno se oprostio od njega!
Alo 25.08.2021
Milan Lane Gutović izgubio je najvažniju bitku, a njegove kolege neutešno žale za njim. Lane je preminuo danas u 75. godini na VMA. Jedan od onih koji su ga veoma cenili jeste njegov kolega, glumac Branislav Lečić koji se javno oprostio od njega… »
Ne mogu da zaustavim suze! Eva Ras potpuno slomljena: Kako ćemo bez njega, ovo je veliki gubitak
Alo 25.08.2021
Milan Lane Gutović preminuo je danas, a glumački svet je u šoku zbog gubitka dragog kolege. Glumica Eva Ras je bila veoma potrešena ovom vešću: Printscreen - Plačem, u šoku sam, on je bio najtalentovaniji glumac koga sam poznavala. Nijedan glumac… »
Uvek je bio spreman da pomogne Lepa Brena će zauvek pamiti Laneta po rečenici iz "Tesne kože"! (video)
Alo 25.08.2021
Milan Lane Gutović preminuo je u 75. godini, a osim glumaca sa njim su sarađivali i neki pevači. Lepa Brena jedna je od onih koji su imali čast da ga poznaju i rade s njim, a sada se oglasila povodom smrti slavnog glumca. Brena je sada otkrila kako je… »
"Platili su to nakaznim izgledom" Lane Gutović je ovako govorio o svom životu na sceni i van njega, a jedan detalj otkriva…
Alo 25.08.2021
Gutović je tada otkrio da u privatnom životu nije zabavan kao na sceni. Velikan srpskog glumišta Milan Lane Gutović preminuo je danas na Intenzivnoj nezi VMA u 75. godini života. Nikada nije bio od onih glumaca koji po svaku cenu žele da budu u… »
Vesti dana »
Đurić: Pokretanje strateškog dijaloga najveće dostignuće partnerstva SAD i Srbije u protekle četiri godine
Euronews pre 7 satijoš 46 povezanih
Jokić i Vestbruk zabeležili po tripl-dabl učinak u pobedi protiv Bruklina
Danas pre 11 satijoš 29 povezanih
U Kragujevcu nekoliko hiljada ljudi u protestnoj šetnji i blokadi raskrsnice
Novi magazin pre 3 satajoš 21 povezana