Povezane vesti
Emotivni oproštaj ljubomira bandovića od Laneta Gutovića: Posvetio mu pesmu zbog koje ćete se zamisliti i rastužiti!
Kurir 26.08.2021
Od Milana Gutovića se kolege opraštaju na društvenim mrežama. Naš poznati glumac, Ljubomir Bandoviće se oprostio pesmom od legendarnog Laneta uz veoma emotivnu i dirljive stihove. "Sve natenane. Uvek sa strane. K’o neki agent za bolje dane. Govori… »
Velikan koji je snagom smeha istini gledao u lice: Odlazak Milana Laneta Gutovića
Blic 26.08.2021
Juče u popodnevnim satima posle teške bolesti, na Vojnomedicinskoj akademiji u 75. godini, napustio nas je veliki glumac Milan Lane Gutović. Rođen 11. avgusta 1946. godine u beogradskom naselju Umka, dobar deo života je živeo u Kumodražu… »
Dirljiv oproštaj Ljube Bandovića: „Jer gužva je u Aleji za velikane. Lane”
Nova 26.08.2021
Velikom broju kolega glumaca koji su se oprostili od Laneta Gutovića, pridružio se i Ljuba Bandović na svoj specifičan način, dirljivim stihovima. Na svom Fejsbuk profilu Bandović je napisao: „Sve natenane. Uvek sa strane. K’o neki agent za… »
Suzana perović otkrila tajnu kultne scene: Evo kako je Lane promenio haljinu Šojićevoj ljubavnici Suzi
Večernje novosti 26.08.2021
Foto: Printskrin/Jutjub - Imala sam čast da glumim sa njim u legendarnoj komediji Siniše Pavića gde sam igrala pevačicu Suzi. Nikada neću zaboraviti kada smo snimali scenu na brodu. Imala sam na sebi belu haljinu i kad me je video tražio je makaze… »
Pevačica otkrila tajnu kultne scene: Bila sam nervozna kada sam ušla, on me je pogledao i viknuo "Dajte makaze!"
Mondo 26.08.2021
Pevačica koja je u "Tesnoj koži" igrala ljubavnicu Srećka Šojića, otkrila zašto je pevačica Suzi bila u miniću. Pevačica koja je u "Tesnoj koži" igrala ljubavnicu Srećka Šojića, otkrila zašto je pevačica Suzi bila u miniću. Milan Lane… »
Sahrana glumca Milana Gutovića 28. avgusta u Kumodražu
Danas 26.08.2021
Sahrana glumca Milana Gutovića, koji je danas preminuo na Vojnomedicinskoj akademiji, biće održana u subotu na kumodraškom groblju gde počivaju i njegovi roditelji, izjavio je za Novosti Lanetov sin Spasoje Gutović. – Neće biti komemoracije, to… »
Lanetova ćerka neodoljivo podseća na njega! Krenula je očevim stopama - Evo gde smo je gledali i kako izgleda (foto)
Mondo 26.08.2021
Najstarija je od troje dece. Najstarija je od troje dece. Milan Lane Gutović preminuo je u 76. godini na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, prijatelji i kolege se opraštaju od legendarnog glumca koji će biti sahranjen na kumodraškom groblju u… »
Bio si moja jutarnja kafa, razumeo si život! Emotivni oproštaj poznate glumice od Laneta Gutovića pokazuje kakva je on…
Alo 26.08.2021
Vest o smrti Laneta Gutovića potresla je celu Srbiju i glumački svet. Milan Lane Gutović preminuo je u 75. godini na Vojnomedicinskoj akademiji posle teške bolesti. Odlazak legendarnog glumca je pogodio mnoge njegove kolege. Oni se već nekoliko sati… »
Lane Gutović će biti sahranjen na lokalnom groblju: Legendarni glumac nije želeo u Aleju velikana
Blic 25.08.2021
Glumac Milan Lane Gutović biće sahranjen u subotu u 12 časova na lokalnom kumodraškom groblju. Kako "Novosti" saznaju, glumac je za života izrazio želju da ne bude sahranje u Aleji velikana ili u Aleji zaslužnih građana. Milan Lane Gutović je… »
Umro Lane Gutović: Legendarni glumac nas napustio nakon višednevne borbe
Blic 25.08.2021
Glumac Milan Lane Gutović preminuo je u 75. godini na Vojnomedicinskoj akademiji posle teške bolesti, javlja agencija Beta kojoj je to potvrdio Gutovićev sin. Kako Tanjug piše, njima je ta informacija potvrđena u Narodom pozorištu. Lane je prošle… »
Gluma mu nije bila prvi izbor: Upisao je mehaniku, a evo ko ga je "preveo" na daske koje život znače
Večernje novosti 25.08.2021
Foto: TV Novosti Malo je poznato da velikom Lanetu Gutoviću gluma nije bila prvi izbor. Naime, on je završio elektrotehničku školu, i nakon toga upisao mehaniku. Ipak, primećujući njegove višestruke talente, sestra Bojana "prevela" ga je na… »
Ovo malo ko zna o lanetu gutoviću: Ostavio glumu i otišao na selo, zahtev jednog glumca ga vratio na scenu
Večernje novosti 25.08.2021
Foto: N. Fifić Lane Gutović je igrao u velikom broju predstava, filmova i serija. Ipak, jednom prilikom je napravio totalnu pauzu - čak četiri godine je živeo u Čenti seoskim životom, daleko o javnosti i svetlosti pozornice. Foto: Фото… »
Preminuo Milan Lane Gutović
Danas 25.08.2021
Glumac Milan Lane Gutović preminuo je danas u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, u 75. godini života. Glumac je pre više od nedelju dana primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu sa simptomima korona virusa, ali je na testu u tom trenutku… »
Vesti dana »
Peticiju podrške studentima do sada potpisalo manje od 500 zaposlenih u MUP-u
Radio 021 pre 1 satjoš 14 povezanih
Sunovrat temperature: Rhmz popalio alarme! Idemo u debeli minus, a zbog jedne pojave smrzavaćemo se još više!
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih