Повезане вести
Емотивни опроштај љубомира бандовића од Ланета Гутовића: Посветио му песму због које ћете се замислити и растужити!
Курир 26.08.2021
Од Милана Гутовића се колеге опраштају на друштвеним мрежама. Наш познати глумац, Љубомир Бандовиће се опростио песмом од легендарног Ланета уз веома емотивну и дирљиве стихове. "Све натенане. Увек са стране. К’о неки агент за… »
Великан који је снагом смеха истини гледао у лице: Одлазак Милана Ланета Гутовића
Блиц 26.08.2021
Јуче у поподневним сатима после тешке болести, на Војномедицинској академији у 75. години, напустио нас је велики глумац Милан Лане Гутовић. Рођен 11. августа 1946. године у београдском насељу Умка, добар део живота је живео у… »
Дирљив опроштај Љубе Бандовића: „Јер гужва је у Алеји за великане. Лане”
Нова 26.08.2021
Великом броју колега глумаца који су се опростили од Ланета Гутовића, придружио се и Љуба Бандовић на свој специфичан начин, дирљивим стиховима. На свом Фејсбук профилу Бандовић је написао: „Све натенане. Увек са стране. К’о… »
Сузана перовић открила тајну култне сцене: Ево како је Лане променио хаљину Шојићевој љубавници Сузи
Вечерње новости 26.08.2021
Фото: Принтскрин/Јутјуб - Имала сам част да глумим са њим у легендарној комедији Синише Павића где сам играла певачицу Сузи. Никада нећу заборавити када смо снимали сцену на броду. Имала сам на себи белу хаљину и кад ме је… »
Певачица открила тајну култне сцене: Била сам нервозна када сам ушла, он ме је погледао и викнуо "Дајте маказе!"
Мондо 26.08.2021
Певачица која је у "Тесној кожи" играла љубавницу Срећка Шојића, открила зашто је певачица Сузи била у минићу. Певачица која је у "Тесној кожи" играла љубавницу Срећка Шојића, открила зашто је певачица Сузи била у минићу. Милан… »
Сахрана глумца Милана Гутовића 28. августа у Кумодражу
Данас 26.08.2021
Сахрана глумца Милана Гутовића, који је данас преминуо на Војномедицинској академији, биће одржана у суботу на кумодрашком гробљу где почивају и његови родитељи, изјавио је за Новости Ланетов син Спасоје Гутовић. – Неће бити… »
Ланетова ћерка неодољиво подсећа на њега! Кренула је очевим стопама - Ево где смо је гледали и како изгледа (фото)
Мондо 26.08.2021
Најстарија је од троје деце. Најстарија је од троје деце. Милан Лане Гутовић преминуо је у 76. години на Војномедицинској академији у Београду, пријатељи и колеге се опраштају од легендарног глумца који ће бити сахрањен на… »
Био си моја јутарња кафа, разумео си живот! Емотивни опроштај познате глумице од Ланета Гутовића показује каква је он…
Ало 26.08.2021
Вест о смрти Ланета Гутовића потресла је целу Србију и глумачки свет. Милан Лане Гутовић преминуо је у 75. години на Војномедицинској академији после тешке болести. Одлазак легендарног глумца је погодио многе његове колеге. Они… »
Лане Гутовић ће бити сахрањен на локалном гробљу: Легендарни глумац није желео у Алеју великана
Блиц 25.08.2021
Глумац Милан Лане Гутовић биће сахрањен у суботу у 12 часова на локалном кумодрашком гробљу. Како "Новости" сазнају, глумац је за живота изразио жељу да не буде сахрање у Алеји великана или у Алеји заслужних грађана. Милан… »
Умро Лане Гутовић: Легендарни глумац нас напустио након вишедневне борбе
Блиц 25.08.2021
Глумац Милан Лане Гутовић преминуо је у 75. години на Војномедицинској академији после тешке болести, јавља агенција Бета којој је то потврдио Гутовићев син. Како Тањуг пише, њима је та информација потврђена у Народом… »
Ово мало ко зна о ланету гутовићу: Оставио глуму и отишао на село, захтев једног глумца га вратио на сцену
Вечерње новости 25.08.2021
Фото: Н. Фифић Лане Гутовић је играо у великом броју представа, филмова и серија. Ипак, једном приликом је направио тоталну паузу - чак четири године је живео у Ченти сеоским животом, далеко о јавности и светлости позорнице… »
Глума му није била први избор: Уписао је механику, а ево ко га је "превео" на даске које живот значе
Вечерње новости 25.08.2021
Фото: ТВ Новости Мало је познато да великом Ланету Гутовићу глума није била први избор. Наиме, он је завршио електротехничку школу, и након тога уписао механику. Ипак, примећујући његове вишеструке таленте, сестра Бојана… »
Преминуо Милан Лане Гутовић
Данас 25.08.2021
Глумац Милан Лане Гутовић преминуо је данас у Војномедицинској академији у Београду, у 75. години живота. Глумац је пре више од недељу дана примљен на Војномедицинску академију у Београду са симптомима корона вируса, али је на… »
Вести дана »

Уживо Руси прегазили дњепар, заузели кључну тачку Кијев у пламену након ноћних напада, Украјинци брутално одговорили
Ало пре 1 сатјош 86 повезаних

Јагода Лазаревић за РТС: Трговци су дрско креативни, ове недеље мењамо уредбу о ограничењу маржи
РТС пре 1 сатјош 23 повезане

Б92.спорт на тренингу: Партизана - пола тима шутира тројке, пола игра фудбал ВИДЕО
Б92 пре 2 минутајош 47 повезаних

Сутра променљиво и свежије, после подне и увече киша и пљускови
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 26 повезаних