Повезане вести

Емотивни опроштај љубомира бандовића од Ланета Гутовића: Посветио му песму због које ћете се замислити и растужити!

Емотивни опроштај љубомира бандовића од Ланета Гутовића: Посветио му песму због које ћете се замислити и растужити!

Курир 26.08.2021
Од Милана Гутовића се колеге опраштају на друштвеним мрежама. Наш познати глумац, Љубомир Бандовиће се опростио песмом од легендарног Ланета уз веома емотивну и дирљиве стихове. "Све натенане. Увек са стране. К’о неки агент за… »
Великан који је снагом смеха истини гледао у лице: Одлазак Милана Ланета Гутовића

Великан који је снагом смеха истини гледао у лице: Одлазак Милана Ланета Гутовића

Блиц 26.08.2021
Јуче у поподневним сатима после тешке болести, на Војномедицинској академији у 75. години, напустио нас је велики глумац Милан Лане Гутовић. Рођен 11. августа 1946. године у београдском насељу Умка, добар део живота је живео у… »
Дирљив опроштај Љубе Бандовића: „Јер гужва је у Алеји за великане. Лане”

Дирљив опроштај Љубе Бандовића: „Јер гужва је у Алеји за великане. Лане”

Нова 26.08.2021
Великом броју колега глумаца који су се опростили од Ланета Гутовића, придружио се и Љуба Бандовић на свој специфичан начин, дирљивим стиховима. На свом Фејсбук профилу Бандовић је написао: „Све натенане. Увек са стране. К’о… »
Сузана перовић открила тајну култне сцене: Ево како је Лане променио хаљину Шојићевој љубавници Сузи

Сузана перовић открила тајну култне сцене: Ево како је Лане променио хаљину Шојићевој љубавници Сузи

Вечерње новости 26.08.2021
Фото: Принтскрин/Јутјуб - Имала сам част да глумим са њим у легендарној комедији Синише Павића где сам играла певачицу Сузи. Никада нећу заборавити када смо снимали сцену на броду. Имала сам на себи белу хаљину и кад ме је… »
Певачица открила тајну култне сцене: Била сам нервозна када сам ушла, он ме је погледао и викнуо "Дајте маказе!"

Певачица открила тајну култне сцене: Била сам нервозна када сам ушла, он ме је погледао и викнуо "Дајте маказе!"

Мондо 26.08.2021
Певачица која је у "Тесној кожи" играла љубавницу Срећка Шојића, открила зашто је певачица Сузи била у минићу. Певачица која је у "Тесној кожи" играла љубавницу Срећка Шојића, открила зашто је певачица Сузи била у минићу. Милан… »
Сахрана глумца Милана Гутовића 28. августа у Кумодражу

Сахрана глумца Милана Гутовића 28. августа у Кумодражу

Данас 26.08.2021
Сахрана глумца Милана Гутовића, који је данас преминуо на Војномедицинској академији, биће одржана у суботу на кумодрашком гробљу где почивају и његови родитељи, изјавио је за Новости Ланетов син Спасоје Гутовић. – Неће бити… »
Ланетова ћерка неодољиво подсећа на њега! Кренула је очевим стопама - Ево где смо је гледали и како изгледа (фото)

Ланетова ћерка неодољиво подсећа на њега! Кренула је очевим стопама - Ево где смо је гледали и како изгледа (фото)

Мондо 26.08.2021
Најстарија је од троје деце. Најстарија је од троје деце. Милан Лане Гутовић преминуо је у 76. години на Војномедицинској академији у Београду, пријатељи и колеге се опраштају од легендарног глумца који ће бити сахрањен на… »
Био си моја јутарња кафа, разумео си живот! Емотивни опроштај познате глумице од Ланета Гутовића показује каква је он…

Био си моја јутарња кафа, разумео си живот! Емотивни опроштај познате глумице од Ланета Гутовића показује каква је он…

Ало 26.08.2021
Вест о смрти Ланета Гутовића потресла је целу Србију и глумачки свет. Милан Лане Гутовић преминуо је у 75. години на Војномедицинској академији после тешке болести. Одлазак легендарног глумца је погодио многе његове колеге. Они… »
Лане Гутовић ће бити сахрањен на локалном гробљу: Легендарни глумац није желео у Алеју великана

Лане Гутовић ће бити сахрањен на локалном гробљу: Легендарни глумац није желео у Алеју великана

Блиц 25.08.2021
Глумац Милан Лане Гутовић биће сахрањен у суботу у 12 часова на локалном кумодрашком гробљу. Како "Новости" сазнају, глумац је за живота изразио жељу да не буде сахрање у Алеји великана или у Алеји заслужних грађана. Милан… »
Умро Лане Гутовић: Легендарни глумац нас напустио након вишедневне борбе

Умро Лане Гутовић: Легендарни глумац нас напустио након вишедневне борбе

Блиц 25.08.2021
Глумац Милан Лане Гутовић преминуо је у 75. години на Војномедицинској академији после тешке болести, јавља агенција Бета којој је то потврдио Гутовићев син. Како Тањуг пише, њима је та информација потврђена у Народом… »
Ово мало ко зна о ланету гутовићу: Оставио глуму и отишао на село, захтев једног глумца га вратио на сцену

Ово мало ко зна о ланету гутовићу: Оставио глуму и отишао на село, захтев једног глумца га вратио на сцену

Вечерње новости 25.08.2021
Фото: Н. Фифић Лане Гутовић је играо у великом броју представа, филмова и серија. Ипак, једном приликом је направио тоталну паузу - чак четири године је живео у Ченти сеоским животом, далеко о јавности и светлости позорнице… »
Глума му није била први избор: Уписао је механику, а ево ко га је "превео" на даске које живот значе

Глума му није била први избор: Уписао је механику, а ево ко га је "превео" на даске које живот значе

Вечерње новости 25.08.2021
Фото: ТВ Новости Мало је познато да великом Ланету Гутовићу глума није била први избор. Наиме, он је завршио електротехничку школу, и након тога уписао механику. Ипак, примећујући његове вишеструке таленте, сестра Бојана… »
Преминуо Милан Лане Гутовић

Преминуо Милан Лане Гутовић

Данас 25.08.2021
Глумац Милан Лане Гутовић преминуо је данас у Војномедицинској академији у Београду, у 75. години живота. Глумац је пре више од недељу дана примљен на Војномедицинску академију у Београду са симптомима корона вируса, али је на… »

Вести дана »