Повезане вести

Огласила се ћерка Милана Гутовића

Огласила се ћерка Милана Гутовића

Вести онлине 26.08.2021
Ћерка Ланета Гутовића, Милица Гутовић, опростила се од свог оца потресним речима на свом профилу на друштвеној мрежи Фејсбук. “Данас је преминуо мој отац, Милан Гутовић. Нисам спремна! Немам речи прикладне за овај тренутак. На… »
Први развод под велом тајне: Милан Лане Гутовић се два пута женио, са супругама никада није фотографисао: "Уображавао сам да…

Први развод под велом тајне: Милан Лане Гутовић се два пута женио, са супругама никада није фотографисао: "Уображавао сам да…

Блиц 25.08.2021
Милан Лане Гутовић иза себе има бројна остварења, али и награде које је добио током каријере. И док о је глуми повремено и причао у ретким интервјуима, о приватном животу никада ни реч. Врло мало се зна, поготову о првом браку… »
Лане Гутовић је о женама и великим љубавима мало причао, а открио је и зашто није био боем: "Волео сам да ме девојка остави…

Лане Гутовић је о женама и великим љубавима мало причао, а открио је и зашто није био боем: "Волео сам да ме девојка остави…

Блиц 25.08.2021
Један од наших најбољих глумаца, Милан Лане Гутовић преминуо је данас, иза себе има и те како импресивну каријеру, бројна остварења, али и награде које је добио током каријере. На почетку каријере важио је за једног од… »
Пошла је очевим стопама: Ћерка Ланета Гутовића из првог брака је глумица и балерина, а знате је из популарне серије

Пошла је очевим стопама: Ћерка Ланета Гутовића из првог брака је глумица и балерина, а знате је из популарне серије

Блиц 25.08.2021
Глумац Милан Лане Гутовић своју приватност одувек је држао далеко од очију јавности, ретко када је медијима причао о венчању и односу са првом супругом. Оно што је познато је да је са њом добио ћерку Милицу која је пошла… »

Вести дана »