Povezane vesti
Tužilaštvo traži da se Neđeljko Đurović proglasi krivim za ubistvo Miloša i osudi na 40 godina
Telegraf 26.08.2021
Đurović je uhapšen je ubrzo nakon zločina, koji je počinjen 27. januara 2019. godine i od tada je u pritvoru. U Palati pravde danas je nastavljeno suđenje za ubistvo Miloša Mileusnića (24) 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija… »
Tužilac traži 40 godina zatvora za ubicu s Tvitera
Nova 26.08.2021
Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora osudi Nedeljka Đurovića povodom optužbi za ubistvo studenta Miloša Mileusnića 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu. U… »
Presuda Đuroviću za ubistvo studenta Mileusnića 14. septembra
RTS 26.08.2021
Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora osudi Nedeljka Đurovića povodom optužbi za ubistvo studenta Miloša Mileusnića 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu. U… »
Tužilaštvo traži 40 godina robije za "ubicu s tvitera": Otac ubijenog Miloša ogorčen: "Ostao mi je gorak ukus u ustima…
Blic 26.08.2021
Nakon što je u Višem sudu u Beogradu tužilac danas tražio da se Neđeljko Đurović proglasi krivim i osudi na 40 godina zatvora zbog ubistva studenta Miloša Mileusnića, odbrana optuženog, sam Neđeljko Đurović, ali i otac ubijenog Miloša imali… »
Otac Miloša Mileusnića slomljen nakon suđenja: Nadam se da će Đurović biti u zatvoru dok ja budem živ (video)
Kurir 26.08.2021
Otac Miloša Mileusnića kog je, kako se sumnja, u januaru 2019. godine u Dimitrija Tucovića ubio Neđeljko Đurović, nakon današnjeg suđenja u Višem sudu jedva je govorio. - Nemam snage ni da pričam... Nadam se da će tužilaštvo da donese… »
Svaki dan gledam miloševe slike i idem na njegov grob: Otac izbodenog mladića očajan - "ubio mi je sina, a sada laže"
Mondo 26.08.2021
Nastavlja se suđenje ubici sa Tvitera. Ni posle tri godine Goran Mileusnić, Milošev otac se nije oporavio. Kaže da ima osećaj da mu je sin ubijen juče. Nastavlja se suđenje ubici sa Tvitera. Ni posle tri godine Goran Mileusnić, Milošev otac se… »
Nastavlja se suđenje neđeljku đuroviću: Optužen za ubistvo Miloša Mileusnića u ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu
Večernje novosti 26.08.2021
Foto: Facebook Đurović od početka suđenja negira da je on osoba koja je na smrt Mileusnića izbola nožem u ranim jutarnjim časovima 27. januara 2019. On je uhapšen ubrzo nakon zločina i od tada je u pritvoru. Optužnicom Višeg javnog tužilaštva… »
Vesti dana »
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Danas pre 40 minutajoš 7 povezanih
Deda (75) vozio kola, pa pokosio vršnjaka: Pešak prelazio na crveno svetlo, stradao na mestu
Blic pre 28 minutajoš 8 povezanih
Deo škola u Srbiji danas nastavlja protest obustavom rada ili skraćenjem časova
Danas pre 10 minutajoš 2 povezane