Повезане вести
Жреб - Новаков пут ка новој круни, биће паклено!
Спортске.нет 26.08.2021
Одржан је жреб за УС опен, а најбољи светски тенисер Новак Ђоковић није баш одушевљен, посебно због чињенице да ће у завршници морати на високо котиране тенисере ове године. Новак ће у првом колу на квалификанта, Ласло Ђере ће… »
Паклен жреб за Нину у Њујорку, Кецмановић може на „новог Надала“
Нова 26.08.2021
Српски тенисери на УС Опену добили су противнике на старту турнира и неће имати лак задатак, било да је реч о мушкој, или женској конкуренцији. Као најбољи тенисер планете само ће Новак Ђоковић ићи на квалификанта, али је свим… »
Какав жреб за Новака: На УС Опену га чека неочекиван пут до историје
Нова 26.08.2021
Новак Ђоковић је овог четвртка сазнао ривале на предстојећем УС Опену (30. август - 12. септембар). Овог четврткаје одржан за Отворено првенство САД на коме Новак јури историјску 21. гренд слем титулу, чиме би постао… »
Пред жреб за УС Опен: Новаку прете Кирјос и бомбардери с бетона
Нова 26.08.2021
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, дошао је у Њујорк са јасном мисијом - да освоји УС Опен и постане играч са највише гренд слем трофеја у историји. Иако је, сасвим очекивано, први фаворит за подизање трофеја на „Артур Еш“… »
"Шта год да Новак уради, Федерер је бољи": Француз жестоко потценио Ђоковића, измислио елеменат "емоције"
Вечерње новости 26.08.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/НИЦ БОТХМА Трка за најбољег на свету води се између тројице тенисера Новак, Рафаел Надал и Роџер имају по 20 гренд слем трофеја, а управо због те чињенице још увек се води полемика. Француз је изнео своје… »
Бекер о Ђоковићу: Пукао је после пораза од Зверева
Нова 26.08.2021
Борис Бекер, бивши тренер Новака Ђоковић, није штедео најбољег тенисера света. Имао је низ оштрих коментара, али је и истакао због чега је ова година толико специфична. Указао је на низ ствари које је Србин урадио по први пут у… »
Бекер: Новак никад неће изневерити Србију, али је у Токију био психички исцеђен, играо је на резерви
Моззарт спорт 26.08.2021
„Кад је изгубио од Зверева потпуно је пукао“, каже легендарни Немац, уверен да је Ђоковићу одмор био преко потребан. Пред последњи гренд слем турнир у сезони, УС опен, све очи су упрте у Новака Ђоковића, више него икада пре… »
Бекер о Новаковом наступу на ОИ: Ђоковић никад неће изневерити Србију, али у Токију је био психички исцеђен
ФОТО: Тањуг Бивши тренер најбољег тенисера света је истакао да је српски ас у Токију био потпуно исцеђен. - Сви су могли да виде да је Новак био психички исцеђен на Играма. Играо је повремено јако добро, али видео сам и тада да… »
Ђоковић: Тријумф на УС Опену био би круна сјајне сезоне
Дневник 26.08.2021
ЊУЈОРК: Имао сам много одмора, баш доста за тенисера, три и по недеље од последњег меча, имам најбољу сезону што се тиче грен слемова и надам се да то могу да крунишем још једним тријумфом, рекао је најбољи тенисер света… »
Новак Ђоковић спреман за тријумф у Њујорку: "Желим да најбољу сезону крунишем још једним грен слемом"
ФОТО: АП/Тањуг Посао му је донекле олакшан изостанком Роџера Федерера, Рафаела Надала и прошлогодишњег "шампиона" Доминика Тима, али ту су други тенисер света Данил Медведев, Саша Зверев који доминира на северноамеричкој… »
Новак послао ривалима важну поруку пред УС опен: Американци чули Ђоковића - Доста је одмарања, хоћу још 1 гренд слем!
Мондо 26.08.2021
И сам Ђоковић истиче да је имао доста одмора после Олимпијских игара. И сам Ђоковић истиче да је имао доста одмора после Олимпијских игара. Новак Ђоковић је спреман за УС опен! Најбољи тенисер света већ увелико тренира у… »
"Имао сам сјајно лето": Новак Ђоковић тренира у Њујорку пуном паром и најављује нови тријумф и освајање календарског гренд…
Спортал блиц 26.08.2021
се налази у Њујорку где се припрема за , последњи гренд слем у сезони. Он је последњи меч одиграо пре више од три седмице када је у полуфиналу Олимпијских игара изгубио од Александра Зверева после велике борбе. Тај пораз је… »
Ђоковић наоштрен пред УС опен: Имао сам доста времена за одмор
Моззарт спорт 26.08.2021
„Три и по недеље од последњег меча“, каже Новак. Мисија Гренд слем добија на додатном убрзању. Остало је још неколико дана до почетка УС опена, у петак је заказан жреб, када ће Новак Ђоковић сазнати каква ће му бити стаза ка… »
Данас жреб за ју-ес опен: Ђоковић најближи пехару
ФОТО: АП/Тањуг Најбољи тенисер данашњице је и први фаворит на "Флашинг Медоузу", а предводи и листу носилаца на данашњем (18.00) жребу у Њујорку за последњи Гренд слем у години. Изостанак Роџера Федерера, Рафаела Надала и… »
Вести дана »
Валл Стреет Јоурнал: Кусхнер одустао од плана изградње Трумповог хотела у Србији
СЕЕбиз пре 1 сатјош 75 повезаних
РТС и даље без новог генералног директора - ниједан кандидат нема довољно гласова
BBC News пре 2 сатајош 24 повезане
Родитељи ученика Јовине гимназије: Министар изнео неистине
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 40 повезаних