Povezane vesti
Donosio mi je stvari na pranje i peglanje, kome sada da dam? Potresne reči bake nasmrt pretučenog Nebojše iz Kraljeva na…
Kurir 26.08.2021
"Donosio mi je stvari na pranje i peglanje. Evo baš sada gledam u njegov veš koji je složen za peglanje... Šta ću, moj Bože, kada ga ispeglam? Kuda da ga nosim, kome da ga dam... jedino na njegov grob...", grcajući u suzama jedva priča baka ubijenog… »
"Stradao je na pravdi Boga, nije smeo da umre": Bolna ispovest porodice mladića (25) koji je ubijen u tuči kod Kraljeva!
Mondo 26.08.2021
Nebojša Milenković je nastradao kada su se sukobile dve grupe mladića na porodičnom veselju u selu Stubal kod Kraljeva. Nebojša Milenković je nastradao kada su se sukobile dve grupe mladića na porodičnom veselju u selu Stubal kod Kraljeva. Nebojša… »
"Čujem da su se napili, bili: Obesni... Ubijen je na pravdi Boga" Bolne reči članova porodice Nebojše koji je nasmrt pretučen…
Blic 26.08.2021
Ubijeni Nebojša Milenković (25) iz sela Stubal kod Kraljeva, sahranjen je u utorak na lokalnom groblju u krugu porodice i prijatelja. Familija i prijatelji juče su obavili jutrenje na njegovom grobu, a članovi porodice skrhani bolom kratko su… »
Vesti dana »
Tužilaštvo i MUP: U toku potraga za telom Aleksandra Nešovića kod Jarkovačkog jezera
Nova pre 1 satjoš 71 povezana
Zelenski: Naši uzvratni udari čak do Moskovske oblasti govore da Rusija mora okončati rat
Telegraf pre 31 minutajoš 28 povezanih
uživo Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 1 minutjoš 24 povezane
Ima li Bugarska novca da organizuje Evroviziju i da li će im se isplatiti? Evo šta kažu njihovi stručnjaci
Telegraf pre 1 satjoš 72 povezane