Povezane vesti

Donosio mi je stvari na pranje i peglanje, kome sada da dam? Potresne reči bake nasmrt pretučenog Nebojše iz Kraljeva na…

Donosio mi je stvari na pranje i peglanje, kome sada da dam? Potresne reči bake nasmrt pretučenog Nebojše iz Kraljeva na…

Kurir 26.08.2021
"Donosio mi je stvari na pranje i peglanje. Evo baš sada gledam u njegov veš koji je složen za peglanje... Šta ću, moj Bože, kada ga ispeglam? Kuda da ga nosim, kome da ga dam... jedino na njegov grob...", grcajući u suzama jedva priča baka… »
"Stradao je na pravdi Boga, nije smeo da umre": Bolna ispovest porodice mladića (25) koji je ubijen u tuči kod Kraljeva!

"Stradao je na pravdi Boga, nije smeo da umre": Bolna ispovest porodice mladića (25) koji je ubijen u tuči kod Kraljeva!

Mondo 26.08.2021
Nebojša Milenković je nastradao kada su se sukobile dve grupe mladića na porodičnom veselju u selu Stubal kod Kraljeva. Nebojša Milenković je nastradao kada su se sukobile dve grupe mladića na porodičnom veselju u selu Stubal kod Kraljeva… »
"Čujem da su se napili, bili: Obesni... Ubijen je na pravdi Boga" Bolne reči članova porodice Nebojše koji je nasmrt…

"Čujem da su se napili, bili: Obesni... Ubijen je na pravdi Boga" Bolne reči članova porodice Nebojše koji je nasmrt…

Blic 26.08.2021
Ubijeni Nebojša Milenković (25) iz sela Stubal kod Kraljeva, sahranjen je u utorak na lokalnom groblju u krugu porodice i prijatelja. Familija i prijatelji juče su obavili jutrenje na njegovom grobu, a članovi porodice skrhani bolom kratko su… »

Vesti dana »