Повезане вести

Доносио ми је ствари на прање и пеглање, коме сада да дам? Потресне речи баке насмрт претученог Небојше из Краљева на…

Доносио ми је ствари на прање и пеглање, коме сада да дам? Потресне речи баке насмрт претученог Небојше из Краљева на…

Курир 26.08.2021
"Доносио ми је ствари на прање и пеглање. Ево баш сада гледам у његов веш који је сложен за пеглање... Шта ћу, мој Боже, када га испеглам? Куда да га носим, коме да га дам... једино на његов гроб...", грцајући у сузама једва… »
"Страдао је на правди Бога, није смео да умре": Болна исповест породице младића (25) који је убијен у тучи код Краљева!

"Страдао је на правди Бога, није смео да умре": Болна исповест породице младића (25) који је убијен у тучи код Краљева!

Мондо 26.08.2021
Небојша Миленковић је настрадао када су се сукобиле две групе младића на породичном весељу у селу Стубал код Краљева. Небојша Миленковић је настрадао када су се сукобиле две групе младића на породичном весељу у селу Стубал код… »
"Чујем да су се напили, били: Обесни... Убијен је на правди Бога" Болне речи чланова породице Небојше који је насмрт претучен…

"Чујем да су се напили, били: Обесни... Убијен је на правди Бога" Болне речи чланова породице Небојше који је насмрт претучен…

Блиц 26.08.2021
Убијени Небојша Миленковић (25) из села Стубал код Краљева, сахрањен је у уторак на локалном гробљу у кругу породице и пријатеља. Фамилија и пријатељи јуче су обавили јутрење на његовом гробу, а чланови породице скрхани… »

Вести дана »