Повезане вести

Лични односи и друге заблуде: Ђурић мисли да је Стејт департмент као СНС

Лични односи и друге заблуде: Ђурић мисли да је Стејт департмент као СНС

Нова 26.08.2021
Амбасадор Србије у Вашингтону Марко Ђурић изјавио је да ће "ова јесен донети бројне промене" у америчком Стејт департменту и велики број људи које лично познају и он и председник Србије Александар Вучић. Уверен ваљда да и у… »
Ђурић: Отворени Балкан има разумевање у САД

Ђурић: Отворени Балкан има разумевање у САД

Дневник 26.08.2021
БЕОГРАД: Амбасадор Србије у САД Марко Ђурић изјавио је данас да је развој инфраструктуре један од фокуса политике САД, баш као и српске политике, и нагласио да је једна од најбољих прича о томе на који начин је из темеља… »
Ђурић: У Стејт департмент долазе људи које Вучић и ја лично познајемо

Нова 26.08.2021
Амбасадор Србије у Вашингтону Марко Ђурић изјавио је да ће "ова јесен донети бројне промене" у америчком Стејт департменту и велики број људи које лично познају и он и председник Србије Александар Вучић. Ђурић је за ТВ Хепи… »

Н1 Инфо 26.08.2021
Амбасадор Србије у Вашингтону Марко Ђурић изјавио је да ће "ова јесен донети бројне промене" у америчком Стејт департменту и велики број људи које лично познају и он и председник Србије Александар Вучић. Ђурић је за ТВ Хепи… »
Ђурић: У Стејт департмент долазе људи које познајемо

Ђурић: У Стејт департмент долазе људи које познајемо

Данас 26.08.2021
Амбасадор Србије у Вашингтону Марко Ђурић изјавио је данас да ће „ова јесен донети бројне промене“ у америчком Стејт депарменту и велики број људи које лично познају и он и председник Србије Александар Вучић. Ђурић је за ТВ Хепи… »

Вести дана »