Povezane vesti

Lični odnosi i druge zablude: Đurić misli da je Stejt department kao SNS

Lični odnosi i druge zablude: Đurić misli da je Stejt department kao SNS

Nova 26.08.2021
Ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić izjavio je da će "ova jesen doneti brojne promene" u američkom Stejt departmentu i veliki broj ljudi koje lično poznaju i on i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Uveren valjda da i u američkim… »
Đurić: Otvoreni Balkan ima razumevanje u SAD

Đurić: Otvoreni Balkan ima razumevanje u SAD

Dnevnik 26.08.2021
BEOGRAD: Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je danas da je razvoj infrastrukture jedan od fokusa politike SAD, baš kao i srpske politike, i naglasio da je jedna od najboljih priča o tome na koji način je iz temelja promenjena paradigma srpske… »
Đurić: U Stejt department dolaze ljudi koje Vučić i ja lično poznajemo

Nova 26.08.2021
Ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić izjavio je da će "ova jesen doneti brojne promene" u američkom Stejt departmentu i veliki broj ljudi koje lično poznaju i on i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Đurić je za TV Hepi rekao da će do… »

N1 Info 26.08.2021
Ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić izjavio je da će "ova jesen doneti brojne promene" u američkom Stejt departmentu i veliki broj ljudi koje lično poznaju i on i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Đurić je za TV Hepi rekao da će do… »
Đurić: U Stejt department dolaze ljudi koje poznajemo

Đurić: U Stejt department dolaze ljudi koje poznajemo

Danas 26.08.2021
Ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić izjavio je danas da će „ova jesen doneti brojne promene“ u američkom Stejt deparmentu i veliki broj ljudi koje lično poznaju i on i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Đurić je za TV Hepi rekao da… »

Vesti dana »