Povezane vesti
Edi Rama šokirao region Deca su mi pravoslavci, a ja katolik!
Alo 26.08.2021
Ja sam katolik, moja žena je muslimanka, dvoje starije dece su pravoslavci, rekao je albanski premijer Edi Rama, objašnjavajući da odluka o prihvatu izbeglica iz Avganistana nije u vezi sa religijom. Rama je rekao da to što su Albanija i Avganistan… »
Rama: Ja sam katolik, žena mi je muslimanka, a dvoje dece pravoslavci
Vesti online 26.08.2021
Ja sam katolik, moja žena je muslimanka, dvoje starije dece su pravoslavci, rekao je albanski premijer Edi Rama, objašnjavajući da odluka o prihvatu izbeglica iz Avganistana nije u vezi sa religijom. Rama je rekao da to što su Albanija i Avganistan… »
Edi Rama: Ja sam katolik, žena mi je muslimanka, a dvoje dece pravoslavci
Sputnik 26.08.2021
Rama: Albanija će primiti oko 4.000 izbeglica iz Avganistana
N1 Info 26.08.2021
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je u intervjuu za CNN da će ta zemlja primiti oko 4.000 Avganistanaca i da se ne radi o veri ili boji, već o ljudima. Rama je rekao da bi Albanija trebalo da pruži utočište i poverenje izbeglicama u vreme krize… »
Rama: Primićemo 4.000 Avganistanaca - ja sam katolik, moja žena muslimanka, a dvoje dece su pravoslavci
RTV 26.08.2021
TIRANA - Premijer Albanije Edi Rama izjavio je u intervjuu za CNN da će ta zemlja primiti oko 4.000 Avganistanaca i da se ne radi o veri ili boji, već o ljudima. Rama je rekao da bi Albanija trebalo da pruži utočište i poverenje izbeglicama u vreme… »
Vesti dana »
Protesti i blokade i danas po gradovima Srbije - skup profesora "Pobunjeni univerzitet" ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu
RTS pre 20 minutajoš 33 povezane
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih
INTERVJU Katarina Petrović o podršci studentima: Uvek su postojali ljudi sa stavom i kičmom, bez obzira na sve, kao i oni koji to nikada neće imati
Nova pre 5 satijoš 5 povezanih
Ministarka prosvete sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Beta pre 49 minutajoš 23 povezane
Posle 20 stepeni stiže minus i mraz! Evo da li će biti i snega, ova 2 datuma su ključna: Detaljna prognoza za početak februara
Kurir pre 3 satajoš 16 povezanih