Повезане вести
Еди Рама шокирао регион Деца су ми православци, а ја католик!
Ало 26.08.2021
Ја сам католик, моја жена је муслиманка, двоје старије деце су православци, рекао је албански премијер Еди Рама, објашњавајући да одлука о прихвату избеглица из Авганистана није у вези са религијом. Рама је рекао да то што су… »
Рама: Ја сам католик, жена ми је муслиманка, а двоје деце православци
Вести онлине 26.08.2021
Ја сам католик, моја жена је муслиманка, двоје старије деце су православци, рекао је албански премијер Еди Рама, објашњавајуц́и да одлука о прихвату избеглица из Авганистана није у вези са религијом. Рама је рекао да то што су… »
Еди Рама: Ја сам католик, жена ми је муслиманка, а двоје деце православци
Спутник 26.08.2021
Ја сам католик, моја жена је муслиманка, двоје старије деце су православци, рекао је албански премијер Еди Рама, објашњавајуц́и да одлука о прихвату избеглица из Авганистана није у вези са религијом. Рама је рекао да то што су… »
Рама: Албанија ће примити око 4.000 избеглица из Авганистана
Н1 Инфо 26.08.2021
Премијер Албаније Еди Рама изјавио је у интервјуу за ЦНН да ће та земља примити око 4.000 Авганистанаца и да се не ради о вери или боји, већ о људима. Рама је рекао да би Албанија требало да пружи уточиште и поверење… »
Рама: Примићемо 4.000 Авганистанаца - ја сам католик, моја жена муслиманка, а двоје деце су православци
РТВ 26.08.2021
ТИРАНА - Премијер Албаније Еди Рама изјавио је у интервјуу за ЦНН да ће та земља примити око 4.000 Авганистанаца и да се не ради о вери или боји, већ о људима. Рама је рекао да би Албанија требало да пружи уточиште и поверење… »
Вести дана »
Трампов ултиматум Путину: "Састаћу се само ако пристане... Нећу губити време"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Трамп у Катару отпочео турнеју по Азији, у четвртак састанак са Си Ђинпингом
Данас пре 41 минутајош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Несрећа на: Ауто-путу код Бубањ потока Возач пробио банкину и слетео с пута, саобраћај отежан (видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана