Повезане вести

Еди Рама шокирао регион Деца су ми православци, а ја католик!

Еди Рама шокирао регион Деца су ми православци, а ја католик!

Ало 26.08.2021
Ја сам католик, моја жена је муслиманка, двоје старије деце су православци, рекао је албански премијер Еди Рама, објашњавајући да одлука о прихвату избеглица из Авганистана није у вези са религијом. Рама је рекао да то што су… »
Рама: Ја сам католик, жена ми је муслиманка, а двоје деце православци

Рама: Ја сам католик, жена ми је муслиманка, а двоје деце православци

Вести онлине 26.08.2021
Ја сам католик, моја жена је муслиманка, двоје старије деце су православци, рекао је албански премијер Еди Рама, објашњавајуц́и да одлука о прихвату избеглица из Авганистана није у вези са религијом. Рама је рекао да то што су… »
Еди Рама: Ја сам католик, жена ми је муслиманка, а двоје деце православци

Еди Рама: Ја сам католик, жена ми је муслиманка, а двоје деце православци

Спутник 26.08.2021
Ја сам католик, моја жена је муслиманка, двоје старије деце су православци, рекао је албански премијер Еди Рама, објашњавајуц́и да одлука о прихвату избеглица из Авганистана није у вези са религијом. Рама је рекао да то што су… »
Рама: Албанија ће примити око 4.000 избеглица из Авганистана

Рама: Албанија ће примити око 4.000 избеглица из Авганистана

Н1 Инфо 26.08.2021
Премијер Албаније Еди Рама изјавио је у интервјуу за ЦНН да ће та земља примити око 4.000 Авганистанаца и да се не ради о вери или боји, већ о људима. Рама је рекао да би Албанија требало да пружи уточиште и поверење… »
Рама: Примићемо 4.000 Авганистанаца - ја сам католик, моја жена муслиманка, а двоје деце су православци

Рама: Примићемо 4.000 Авганистанаца - ја сам католик, моја жена муслиманка, а двоје деце су православци

РТВ 26.08.2021
ТИРАНА - Премијер Албаније Еди Рама изјавио је у интервјуу за ЦНН да ће та земља примити око 4.000 Авганистанаца и да се не ради о вери или боји, већ о људима. Рама је рекао да би Албанија требало да пружи уточиште и поверење… »

Вести дана »