Повезане вести
Новаков ривал у центру скандала који тресе свет: Тукао је девојку уз речи да треба да умре, она открила све детаље!
Хот спорт 26.08.2021
Да ли ће одговарати за ово? Немачки тенисер Александар Зверев, нашао се у центру скандала када је његова девојка Олга Шарипова пре 10 месеци открила да ју је он психички малтретирао у току њихове везе. Такође, она је истакла да… »
Нове оптужбе на рачун зверева! Давио бившу девојку и говорио јој: "Надам се да ћеш умрети"
Вечерње новости 26.08.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/ ИОАН ВАЛАТ Говорила је о претходним случајевима насиља у Њујорку и на Лејвер купу, а коначно су се растали после инцидента у Шангају. Она је причала о новим стварима за магазин Слате. Шарипова каже да је тада… »
Зверев ме зграбио за грло и ударао: Надам се да ћеш умрети!
Н1 Инфо 26.08.2021
Десет месеци после првог дела приче о наводном насиљу Александера Зверева, једног од најбољих тенисера света, изашао је и други део интервјуа са Олгом Шариповом, његовом бившом девојком, у којем она говори о насиљу које се… »
Нови језиви детаљи - зверев тукао олгу и викао: Требало је да умреш!? Бивша девојка открила доказе против тенисера!
Мондо 26.08.2021
Бивша девојка Саше Зверева, Олга Шарипова до детаља је описала на који начин је тенисер малтретирао. Бивша девојка Саше Зверева, Олга Шарипова до детаља је описала на који начин је тенисер малтретирао. Четврти тенисер света… »
Тешке оптужбе! Бивша девојка Зверева до детаља о насиљу: Зграбио ме за грло и притиснуо на зид, ударао ме, била сам гола...…
Курир 26.08.2021
Олга Шарипова, бивша девојка Саше Зверева, не престаје да га оптужује за наводно малтретирање, а после десет месеци од после првог дела приче, сада је изашао је и други део интервјуа у којем она говори о насиљу које се догодило… »
Бивша девојка о Звереву: Тукао ме и говорио да је требало да умрем
Нова 26.08.2021
Олга Шарипова, бивша девојка Александра Зверева, још једном га је оптужила за малтретирање током везе. Прошло је десет месеци од првог дела приче, а сада је за Слејт изашао и други део интервјуа у којем она говори о насиљу које… »
Вести дана »
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 52 минутајош 1 повезана
Улазак у 2026. без решења за НИС! Колико дуго Србија може на резервама? (видео)
Блиц пре 32 минутајош 1 повезана