Povezane vesti
Dačić: Predstavnici EP još nisu poslali tekst o izbornim uslovima , sa Vučićem sutra o nastavku dijaloga
Blic 26.08.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je kontaktirao predstavnike Evropskog parlamenta, koji učestvuju u međustranačkom dijalogu sa delom opozicije, ali da još nisu poslali tekst o izbornim uslovima što bi, kako je dogovoreno… »
Dačić: Evroparlamentarci još nisu poslali tekst o izbornim uslovima
N1 Info 26.08.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da je zvao Evropski parlament, čiji predstavnici razgovaraju sa delom opozicije, jer bi tekst o izbornim uslovima tog "drugog koloseka", trebalo da pošalju do 1. septembra. "Ja još ništa nisam dobio"… »
Radio sto plus 26.08.2021
“Ja još ništa nisam dobio”, rekao je Dačić za TV Hepi, navodeći i da bi 17. ili 18. septrembra trebalo da bude održan naredni sastanak sa evroparlamentarcima. On je rekao i da bi sutra trebalo da razgovara sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o… »
Nova 26.08.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je zvao Evropski parlament, čiji predstavnici razgovaraju sa delom opozicije, jer bi tekst o izbornim uslovima tog "drugog koloseka", trebalo da pošalju do 1. septembra. „Ja još ništa nisam… »
Vesti dana »
VIDEO: SAD zaplenile naftni tanker Venecuele, objavljen snimak
Radio 021 pre 52 minutajoš 14 povezanih
Prevrnuo se čamac na Savi, ima mrtvih Policija iz vode izvukla više od 10 ljudi
Dnevnik pre 12 minutajoš 13 povezanih
FOTO Zvezda na „Merkuru“ traži put ka proleću u Evropi: Pogledajte zašto sam se usred Graca setio Pionira
Nova pre 57 minutajoš 18 povezanih