Povezane vesti
Dačić: Predstavnici EP još nisu poslali tekst o izbornim uslovima , sa Vučićem sutra o nastavku dijaloga
Blic 26.08.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je kontaktirao predstavnike Evropskog parlamenta, koji učestvuju u međustranačkom dijalogu sa delom opozicije, ali da još nisu poslali tekst o izbornim uslovima što bi, kako je… »
Dačić: Evroparlamentarci još nisu poslali tekst o izbornim uslovima
N1 Info 26.08.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da je zvao Evropski parlament, čiji predstavnici razgovaraju sa delom opozicije, jer bi tekst o izbornim uslovima tog "drugog koloseka", trebalo da pošalju do 1. septembra. "Ja još ništa nisam… »
Nova 26.08.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je zvao Evropski parlament, čiji predstavnici razgovaraju sa delom opozicije, jer bi tekst o izbornim uslovima tog "drugog koloseka", trebalo da pošalju do 1. septembra. „Ja još ništa… »
Radio sto plus 26.08.2021
“Ja još ništa nisam dobio”, rekao je Dačić za TV Hepi, navodeći i da bi 17. ili 18. septrembra trebalo da bude održan naredni sastanak sa evroparlamentarcima. On je rekao i da bi sutra trebalo da razgovara sa predsednikom Srbije Aleksandrom… »