Povezane vesti
Milanović: Beograd nam može dati podatke o nestalima
Politika 26.08.2021
ZAGREB- Predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da Hrvatska ne može od Srbije da traži ratnu odštetu i da ga iz poslednjeg rata jedino zanima sudbina nestalih. „Od toga ne mislim da odstupim. Od Srbije ne možemo tražiti ratnu odštetu, ali tu su… »
Milanović: Od Srbije ne možemo tražiti ratnu odštetu, pitanje nestalih ključno
N1 Info 26.08.2021
Jedino što me zanima je sudbina nestalih, izjavio je predsednik Hrvatske Zoran Milanović odgovarajući na pitanje novinara o graničnim sporovima sa Srbijom, i naglasio da od toga ne misli da odstupi. Milanović je na obeležavanju 30. godišnjice stradanja… »
Milanović: Od Srbije ne možemo tražiti ratnu odštetu
RTV 26.08.2021
ZAGREB - Predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da Hrvatska ne može od Srbije da traži ratnu odštetu i da ga iz poslednjeg rata jedino zanima sudbina nestalih. "Od toga ne mislim da odstupim. Od Srbije ne možemo tražiti ratnu odštetu, ali tu su… »
Vesti dana »
Kroz Ormuski moreuz prošla superjahta ruskog oligarha: Duga 142 metra, vredna više od 400 miliona evra! Pripada jednom od najbogatijih ruskih milijardera video
Kurir pre 2 minutajoš 68 povezanih
Protest "Ne lomite nam bagrenje" u Nišu zbog oduzimanja dozvole za rad departmanima Filozofskog fakulteta
Insajder pre 4 satijoš 14 povezanih
Drama na nebu: Britanski avioni poleteli zbog dronova, zaustavili se na granici Ukrajine!
Večernje novosti pre 22 minutajoš 14 povezanih