Повезане вести
"Србија ће ово морати да нам да!" Председник Хрватске о ратној одштети - открио од чега неће одустати
Мондо 26.08.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас да Загреб не може да тражи од Србије ратну одштету, али да може тражити информације о несталима. Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас да Загреб не може да тражи… »
Милановић о граничним споровима са Србијом: Занима ме само судбина несталих
Данас 26.08.2021
Једино што ме занима је судбина несталих, изјавио је председник Хрватске Зоран Милановић одговарајући на питање новинара о граничним споровима са Србијом, и нагласио да од тога не мисли да одступи, објавио је Јутарњи лист… »
Милановић: Београд нам може дати податке о несталима
Дневник 26.08.2021
ЗАГРЕБ: Председник Зоран Милановић изјавио је данас да Хрватска не може од Србије да тражи ратну одштету и да га из последњег рата једино занима судбина несталих. "Од тога не мислим да одступим. Од Србије не можемо тражити ратну… »
МИлановић: Од Србије не можемо тражити ратну одштету
Нова 26.08.2021
Председник Хрватске изјавио је данас да Загреб не може тражити од Србије ратну одштету, али да може тражити информације о несталима. Милановић, на питање новинара о граничним споровима рекао да је једино што га занима судбина… »
Вести дана »
Милатовић доделио постхумно Орден Црногорске велике звезде, митрополиту Амфилохију: Оставио је неизбрисив траг
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана