Povezane vesti
Čekao sam godinu da ih pobijem i ne kajem se! Šok ispovest najpoznatijeg zatvorenika u BiH: Osvetu sam planirao, nije mi žao
Kurir 26.08.2021
Fikret Hadžić zvani Hadžija izdržava kaznu od 24 godine zbog trostrukog ubistva služi i kaže da se "ne kaje što je ubio one koji su ga mučki pretukli i izboli nožem". Za Fikreta Hadžića zvanog Hadžija iz Lukavca kažu da je jedan od najpoznatijih… »
Šok ispovest najpoznatijeg zatvorenika u bih! Ne kajem se što sam ubio trojicu! Prvo sam ih ranio da ne beže, a onda...
Mondo 26.08.2021
Fikret Hadžić služi kaznu od 24 godine zbog trostrukog ubistva. Ne kaje se, kaže, što je ubio one koji su ga mučki pretukli i izboli nožem. Fikret Hadžić služi kaznu od 24 godine zbog trostrukog ubistva. Ne kaje se, kaže, što je ubio one koji su ga mučki… »
Vesti dana »
Đurić: "Martovski pogrom je jedno od najtežih poglavlja u našoj istoriji"
B92 pre 2 minutajoš 56 povezanih
Posete ministra, pretnje i studentski skupovi: Kako protiče kampanja pred lokalne izbore?
Danas pre 7 minutajoš 5 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: „Od 200 aktivnih predmeta ima i onih od kojih ova vlast naročito strepi“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Nova najava RHMZ: Vreme u Srbiji se ponovo menja, na planinama danas sneg
Euronews pre 52 minutajoš 25 povezanih