Povezane vesti
Šerbedžija: Gutović najtalentovaniji glumac moje generaciji, svi su ga obožavali
Radio 021 26.08.2021
Predstava Beogradskog dramskog pozorišta "Ružni, prljavi, zli", u režiji Lenke Udovički, odigrana je sinoć na Brionima, čime je zatvoren Festival RUTA (Regionalna unija teatara). Pred samo izvođenje Rade Šerbedžija i reditelj Jug Radivojević su se… »
Gromoglasan aplauz za Laneta Gutovića na Brionima, Rade Šerbedžija: "Obožavali smo ga svi"
Telegraf 26.08.2021
- Lane Gutović je moja generacija i svi u mojoj generaciji znali smo da je bio najtalentovaniji - rekao je glumac. Sinoć na zatvarnju RUTA festivala na Brionima, pre početka predstave "Ružni, prljavi, zli", publici su se obratili direktor Beogradskog… »
Vesti dana »

Paklene vrućine ne popuštaju: Temperatura do 40 stepeni, osveženje tek krajem nedelje
Serbian News Media pre 1 satjoš 30 povezanih

Uživo žestok napad na Rusiju, ukrajina udarila tokom noći! Pogođeno veliko žarište, ogroman crni dim guta sve! (foto/video)
Alo pre 18 minutajoš 33 povezane

Bela kuća: Tramp otvoren da sastanku sa Putinom na Aljasci prisustvuje i Zelenski
NIN pre 43 minutajoš 26 povezanih

Stotine nepoznatih mladića okupilo se na Limanu, nadgledao ih lično Miloš Vučević
Danas pre 23 minutajoš 16 povezanih

"Ili distanciranje od Sarajeva ili Srpske neće biti": Dodik: "RS na raskršću"
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih