Povezane vesti
Šerbedžija: Gutović najtalentovaniji glumac moje generaciji, svi su ga obožavali
Radio 021 26.08.2021
Predstava Beogradskog dramskog pozorišta "Ružni, prljavi, zli", u režiji Lenke Udovički, odigrana je sinoć na Brionima, čime je zatvoren Festival RUTA (Regionalna unija teatara). Pred samo izvođenje Rade Šerbedžija i reditelj Jug Radivojević su se… »
Gromoglasan aplauz za Laneta Gutovića na Brionima, Rade Šerbedžija: "Obožavali smo ga svi"
Telegraf 26.08.2021
- Lane Gutović je moja generacija i svi u mojoj generaciji znali smo da je bio najtalentovaniji - rekao je glumac. Sinoć na zatvarnju RUTA festivala na Brionima, pre početka predstave "Ružni, prljavi, zli", publici su se obratili direktor Beogradskog… »
Vesti dana »
Mediji: Sastanak Trampa i Zelenskog u Njujorku; Kremlj: Sankcije Rusiji će otežati okončanje sukoba
RTS pre 48 minutajoš 1 povezana
Pogođen tanker u Ormuskom moreuzu! Otkriveno čiji projektil je u pitanju, povređena dva člana posade
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana
Jutro vedro i hladno, tokom dana naoblačenje sa kišom, na najvišim planinama i sneg: temperatura od 15 do 20
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Danas slavimo Svetog Joakima i Anu: Veruje se da ovaj običaj donosi mir, ljubav i slogu u porodicu
Mondo pre 12 minutajoš 2 povezane