Povezane vesti
Šerbedžija: Gutović najtalentovaniji glumac moje generaciji, svi su ga obožavali
Radio 021 26.08.2021
Predstava Beogradskog dramskog pozorišta "Ružni, prljavi, zli", u režiji Lenke Udovički, odigrana je sinoć na Brionima, čime je zatvoren Festival RUTA (Regionalna unija teatara). Pred samo izvođenje Rade Šerbedžija i reditelj Jug Radivojević su se… »
Gromoglasan aplauz za Laneta Gutovića na Brionima, Rade Šerbedžija: "Obožavali smo ga svi"
Telegraf 26.08.2021
- Lane Gutović je moja generacija i svi u mojoj generaciji znali smo da je bio najtalentovaniji - rekao je glumac. Sinoć na zatvarnju RUTA festivala na Brionima, pre početka predstave "Ružni, prljavi, zli", publici su se obratili direktor Beogradskog… »
Vesti dana »
„Došao sam i dao iskaz, cilj nisam ja nego Vučić": Nikola Selaković se oglasio nakon saslušanja
Sputnik pre 10 minutajoš 34 povezane
Uskoro potpisivanje kartkoročnog ugovora sa Rusijom: Oglasio se Vučić o snabdevanju gasom
Nova pre 16 minutajoš 23 povezane
NBS prati situaciju u NIS-u i demantuje „finansijski kolaps“: Bankarski sektor Srbije likvidan i stabilan
Serbian News Media pre 4 satijoš 32 povezane
Oglasio se Dragan Stanković posle vesti da Jovana ima novog dečka: Evo šta je poručio bivšoj devojci i Tigru
Mondo pre 2 satajoš 26 povezanih
Paskval pred duel sa Zvezdom: „Crvena zvezda je tim u najboljoj formi!“
Hot sport pre 1 satjoš 36 povezanih