Povezane vesti
Veroljub Stevanović: Suludo je izaći na izbore u ovakvim okolnostima
N1 Info 27.08.2021
Potpredsednik "Zdrave Srbije" Veroljub Stevanović izjavio je da je njegov stav da u ovakvim okolnostima ne treba učestvovati na izborima. „Sa kim god da sam se susreo, tvrdi da su izbori pokradeni. Na koje sve načine, to niko više ne može ni da isprati… »
Veroljub Stevanović: Suludo je izaći na izbore u ovakivim okolnostima
Novi magazin 27.08.2021
Potpredsednik "Zdrave Srbije" Veroljub Stevanović izjavio je danas da je njegov stav da u ovakvim okolnostima ne treba učestvovati na izborima. "Sa kim god da sam se susreo, tvrdi da su izbori pokradeni. Na koje sve načine, to niko više ne može ni da… »
Veroljub Stevanović: Suludo je izaći na izbore u ovakvim okolnostima
Nova 27.08.2021
Potpredsednik "Zdrave Srbije" Veroljub Stevanović izjavio je danas da je njegov stav da u ovakvim okolnostima ne treba učestvovati na izborima. „Sa kim god da sam se susreo, tvrdi da su izbori pokradeni. Na koje sve načine, to niko više ne može ni da… »
Vesti dana »
Partizan se čupa iz teške situacije! Crno-beli na nezgodnom gostovanju u nezgodnijem trenutku! Evo gde možete da gledate utakmicu protiv Mladosti
Kurir pre 14 minutajoš 8 povezanih
Iran odobrio prolazak većeg broja iračkih tankera za naftu kroz Ormuz
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Igra koja se pretvorila u jezivu tragediju! Devojčica (3) umrla u najstrašnijim mukama: Glava joj se zaglavila u igrački, nije joj bilo spasa! (foto)
Kurir pre 44 minutajoš 1 povezana
Masovna otmica u Nigeriji: Napadači upali u nekoliko sela, vojska na terenu
IndeksOnline pre 28 minutajoš 1 povezana
Vremeplov: Umro Ivan Sarić, prvi čovek iz Srbije koji je poleteo avionom
RTV pre 6 satijoš 1 povezana