Povezane vesti
Veroljub Stevanović: Suludo je izaći na izbore u ovakvim okolnostima
N1 Info 27.08.2021
Potpredsednik "Zdrave Srbije" Veroljub Stevanović izjavio je da je njegov stav da u ovakvim okolnostima ne treba učestvovati na izborima. „Sa kim god da sam se susreo, tvrdi da su izbori pokradeni. Na koje sve načine, to niko više ne može ni da isprati… »
Veroljub Stevanović: Suludo je izaći na izbore u ovakivim okolnostima
Novi magazin 27.08.2021
Potpredsednik "Zdrave Srbije" Veroljub Stevanović izjavio je danas da je njegov stav da u ovakvim okolnostima ne treba učestvovati na izborima. "Sa kim god da sam se susreo, tvrdi da su izbori pokradeni. Na koje sve načine, to niko više ne može ni da… »
Veroljub Stevanović: Suludo je izaći na izbore u ovakvim okolnostima
Nova 27.08.2021
Potpredsednik "Zdrave Srbije" Veroljub Stevanović izjavio je danas da je njegov stav da u ovakvim okolnostima ne treba učestvovati na izborima. „Sa kim god da sam se susreo, tvrdi da su izbori pokradeni. Na koje sve načine, to niko više ne može ni da… »
Vesti dana »

Utisak: Studenti neće biti na listi za republičke izbore, na lokalu mogući različiti modeli kao u Mionici i Negotinu
Novi magazin pre 45 minutajoš 2 povezane

Nađeno telo jednog od trojice hrvatskih planinara u slovenačkim Alpima: Potraga obustavljena do sutra
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

(Video, foto) masovne demonstracije: Stotine hiljada ljudi širom Evrope na protestima u znak podrške Gazi
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Francuska dobila novu vladu: Lekorni imenovao 18 ministara: Najavio nove mere za jednu grupu građana
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Evakuisani planinari sa Mont Everesta, 350 njih stiglo do obližnjeg grada
Danas pre 1 satjoš 1 povezana