Повезане вести
Пикси о квалификацијама, вечитима у Европи и зашто не зове играче из Звезде и Партизана
Вести онлине 27.08.2021
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси одржао је конференцију за медије уочи окупљања репрезентативаца пред квалификационе мечеве за Светско првенство у Катару 2022. године. Пикси је истакао да верује у ову групу, да је сличан… »
Пикси пред квалификације: ‘Ја верујем у ове играче, мислим да нисам погрешио!’
Хот спорт 27.08.2021
Селектор Србије одржао конференцију за медије пред септембарске квалификације. Драган Стојковић Пикси одржао је конференцију за медије уочи окупљања репрезентације Србије за септембарске квалификације за Светско првенство у… »
Стојковић: Важне утакмице у квалификацијама, верујем у играче
Нови магазин 27.08.2021
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је данас да је пред екипом важан период у квалификацијама за Светско првенство, током којег ће играти две утакмице и да верује у играче које је позвао за те дуеле… »
Пикси не може да прежали неуспех Србије - ко све није био тамо! Селектор дао обећање - Не брините, поправићемо то!
Мондо 27.08.2021
Селектор репрезентације истиче да верује у ову екипу Србије и најављује мечеве против Луксембурга и Републике Ирске у квалификацијама за Светско првенство. Селектор репрезентације истиче да верује у ову екипу Србије и најављује… »
Селектор се обратио јавности: Пикси: Нисам менаџер играчима, мени ништа не значи у ком клубу играју! Фудбалери Звезде и…
Спортал блиц 27.08.2021
обраћа се јавности пред ново окупљање фудбалске репрезентације Србије, од 11 часова. Фудбалере Србије очекују три утакмице. Прво ће одмерити снаге са репрезентацијом Катара, а тај пријатељски меч ће бити одигран у Дебрецену 1… »
Пикси одушевљен Звездом и Партизаном, али објаснио зашто нема њихових играча
Нова 27.08.2021
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси причао је пред ново окупљање фудбалске репрезентације Србије, уочи наставка квалификација за Мундијал 2022. године у Катару. Фудбалере Србије очекују три утакмице. Прво ће одмерити снаге… »
Драган Стојковић Пикси: Доста играча Звезде и Партизана ми се свиђа, али они играју за неке друге репрезентације
Вечерње новости 27.08.2021
ФОТО: Н. Иљукић Претходно је на програму пријатељска утакмица са Катаром која се игра 1. септембра. О овим мечевима, али и именима играча на списку говорио је селектор "орлова" Драган Стојковић Пикси. - Рачунам на све играче… »
Пикси: "Играчи који ми се свиђају из Звезде и Партизана не могу да играју за Србију"
Спортске.нет 27.08.2021
Фудбалери Србије настављају борбу за пласман на Светско првенство. Предстојеће квалификације ће отворити против Луксембурга у Београду 4. септембра, а три дана након тога, путују у Ирску. Селектор Драган Стојковић Пикси говорио… »
Пикси: Играчи Звезде и Партизана који се мени свиђају не могу да играју за Србију
Моззарт спорт 27.08.2021
„Причали смо са УЕФА, пробали, али они играју за неке друге репрезентације“, каже селектор Орлова. Добра подлога је направљена, баш као и искорак у игри и резултатима, сада је дошао идеалан тренутак да се све то потврди… »
Овај тим напада Србију: Тренер Ирске објавио списак играча за меч против наше репрезентације!
Хот спорт 27.08.2021
Неће бити лако! Репрезентација Србије 7. септембра гостује селекцији Ирске у Даблину у оквиру квалификација за Светско првенство. Тренер Ирске Стивен Кени објавио је списак играча за тај меч. Стефан Митровиц (Л) анд Александар… »
Вести дана »
Нетањаху позвао Револуционарну гарду Ирана да се преда: „Ближи се тренутак истине“
Данас пре 7 сатијош 1 повезана