Povezane vesti
Šta je sad anđibula? Jedva sam naučila šta su jetrve: Neko je objasnio da ima veze sa prćijom, ali tek onda nikome nije…
Kurir 27.08.2021
Svekar, svekrva, jetrva, zaova, šurak, znamo ko je ko kada su u pitanju rodbinske veze, ali društvene mreže je sada uzburkala objava devojke koja je napisala da je na venčanju svog brata bila anđibula. Ova objava pokrenula je novu polemiku, pa je… »
"Brat mi se oženio, danas sam bila anđibula": Neko je objasnio da to ima veze sa prćijom i nikome ništa nije bilo jasno!
Mondo 27.08.2021
Devojka je objavila da joj se brat oženio i da je bila anđibula na venčanju i ljudi su potpuno zbunjeni šta je sad to! Evo objašnjenja! Devojka je objavila da joj se brat oženio i da je bila anđibula na venčanju i ljudi su potpuno zbunjeni šta je… »
Vesti dana »
"Telom je zaštitila: Dete..." Oglasio se otac Marije koja je ranjena u masakru na Cetinju: Otkrio i u kakvom je stanju
Blic pre 4 satijoš 35 povezanih
Gašić iz Unije sindikata prosvetnih radnika: Ne plašimo se pretnji premijera, već tražimo ispunjenje dogovora
Insajder pre 3 satajoš 28 povezanih
Objavljivanje ličnih podataka pojedinih studenata u blokadi kao ugrožavanje bezbednosti
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 20 povezanih