Povezane vesti

Šta je sad anđibula? Jedva sam naučila šta su jetrve: Neko je objasnio da ima veze sa prćijom, ali tek onda nikome nije bilo…

Šta je sad anđibula? Jedva sam naučila šta su jetrve: Neko je objasnio da ima veze sa prćijom, ali tek onda nikome nije bilo…

Kurir 27.08.2021
Svekar, svekrva, jetrva, zaova, šurak, znamo ko je ko kada su u pitanju rodbinske veze, ali društvene mreže je sada uzburkala objava devojke koja je napisala da je na venčanju svog brata bila anđibula. Ova objava pokrenula je novu polemiku, pa je jedna… »
"Brat mi se oženio, danas sam bila anđibula": Neko je objasnio da to ima veze sa prćijom i nikome ništa nije bilo jasno!

"Brat mi se oženio, danas sam bila anđibula": Neko je objasnio da to ima veze sa prćijom i nikome ništa nije bilo jasno!

Mondo 27.08.2021
Devojka je objavila da joj se brat oženio i da je bila anđibula na venčanju i ljudi su potpuno zbunjeni šta je sad to! Evo objašnjenja! Devojka je objavila da joj se brat oženio i da je bila anđibula na venčanju i ljudi su potpuno zbunjeni šta je sad to… »

Vesti dana »