Повезане вести

Митровић у Фуламу до 2026. године

Спортски журнал 27.08.2021
"Код куће сам и срећан сам што остајем овде у наредних пет година. Желим да се захвалим свима у клубу што су учинили да се осећам као код куће и што су веровали у мене" Српски фудбалер Александар Митровић продужио је уговор са… »

Дневник 27.08.2021
ЛОНДОН: Фудбалски репрезентативац Србије Александар Митровић продужио је уговор са Фуламом до 2026. године, саопштио је лондонски клуб. "Код куће сам и срећан сам што остајем овде у наредних пет година. Желим да се захвалим свима… »
Митровић у Фуламу до 2026.

Митровић у Фуламу до 2026.

Данас 27.08.2021
Фулам је добро стартовао у Чемпионшипу, а у прва четири кола Александар Митровић дао је три гола и имао једну асистенцију. Учинак по укусу руководећих људи са Крејвен котиџа, који су, упркос опцијама према којима је српски… »
Митровић потписао!

Митровић потписао!

Спортске.нет 27.08.2021
Репрезентативац Србије Александар Митровић потписао је нови петогодишњи уговор са Фулам и тако зацементирао свој останак у клубу из западног Лондона, потврђено је на "Крејвен Котиџу." Митровић није крио одушевљење што је… »
Митровић продужио уговор с Фуламом: Ово је мој дом

Митровић продужио уговор с Фуламом: Ово је мој дом

Н1 Инфо 27.08.2021
Александар Митровић продужио је уговор са Фуламом. Срспки фудбалер ће на 'Крејвен котиџу' остати до лета 2026. године. Енглески клуб у петак је званично саопштио је да је продужио сарадњу са једним од својих најбољих… »
Сјајан почетак сезоне донео нови уговор: „Митрогол“ наставља сарадњу са Фуламом!

Сјајан почетак сезоне донео нови уговор: „Митрогол“ наставља сарадњу са Фуламом!

Хот спорт 27.08.2021
Сада има мотив више да уведе свој клуб у Премијер лигу. Стиже вест из Енгелске која каже да је Александар Митровић продужио увогор са Фуламом до 2026. године. Спрски нападач је одлично почео сезону, постигао је три гола на четири… »
Дефанзивци, чувајте се: Александар Митровић остаје у Фуламу још пет година /фото/

Дефанзивци, чувајте се: Александар Митровић остаје у Фуламу још пет година /фото/

Спортал блиц 27.08.2021
Почетак сезоне из снова. Прво место на табели, три гола и асистенција у почетна четири кола Чемпионшипа, а као последица – нови уговор. остаје на Крејвен Котиџу још пет година! Српски нападач потписао је у петак јутро нови… »
Митровић још пет година у Фуламу: Осећам се као код куће

Митровић још пет година у Фуламу: Осећам се као код куће

Нова 27.08.2021
Александар Митровић, српски нападач, одлучио је да настави каријеру у Фуламу. Српски нападач ће још пет година носити дрес „колибара“ јер је потписао уговор до лета 2026. године. „Осећај је фантастичан. Ово је био мој дом… »
Званично: Митровић остаје у Енглеској, потписао уговор до 2026. године (фото)

Званично: Митровић остаје у Енглеској, потписао уговор до 2026. године (фото)

Вечерње новости 27.08.2021
ЕПА-ЕФЕ/Франк Аугстеин Сјајни нападач није крио задовољстно што остаје на "Крејвен Котиџу". - Осећам се невероватно, код куће сам и срећан да остајем код куће и наредних пет година - рекао је Митровић приликом потписивања… »
Дефанзивци, чувајте се: Александар Митровић у Фуламу до 2026.

Дефанзивци, чувајте се: Александар Митровић у Фуламу до 2026.

Моззарт спорт 27.08.2021
Српски нападач продужио уговор. Почетак сезоне из снова. Прво место на табели, три гола и асистенција у почетна четири кола Чемпионшипа, а као последица– нови уговор. Александар Митровић остаје на Кравен котиџу још пет година… »

Вести дана »