Povezane vesti
Sa prijateljima opušteno, za volan odgovorno: "ne" vožnji pod dejstvom alkohola
Telegraf 27.08.2021
Kompanija Carlsberg Srbija i Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije započele su kampanju "Kad me vozi ne vozim. Odgovorno konzumiram alkohol" koja traje do 5. septembra, a tokom koje uz pomoć simulacije možete iskustiti sve nuspojave vožnje u… »
Kampanja “Kad me vozi ne vozim” za nula alkohola za volanom
RTK 27.08.2021
Agencija za bezbednost saobraćaja pokrenula je kampanju sa kompanijom Karlsberg Srbija čiji je cilj da mladima pokaže i upozori ih na negativne posledice i štetno dejstvo alkohola. Direktor Agencije Duško Pešić naglasio je povodom kampanje “Kad me vozi… »
Vesti dana »
Iran ispalio rakete na Izrael i zemlje Persijskog zaliva, izraelska vojska gađala Teheran
Beta pre 38 minutajoš 34 povezane
"Bežite, obezbedite zalihe hrane i lekova!" Objavljeno dramatično upozorenje, rat bukti, eksplozije odjekuju: Ljudi upadaju u američku ambasadu, Dubai gori, krenula žestoka odmazda (foto, video)
Blic pre 38 minutajoš 80 povezanih
Vučić: Ambasada SRB u Teheranu oštećena od šrapnela, osoblje se danas povlači ka Bakuu
RTK pre 27 minutajoš 22 povezane
Ovo su detaljni glasovi publike i žirija sve tri večeri PZE 2026: Zejna je bila favorit, a onda je Lavina oduvala u finalu
Kurir pre 3 minutajoš 70 povezanih
Zima se ne predaje u ova 2 grada Srbije! Temperature tek oko 0 stepeni: Evo gde se istovremeno očekuje i do 20
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane