Повезане вести
Миљама сам далеко од прошлости, дистанцирала сам се од њега! Ена побеснела због питања о Марку и Луни, а онда им ово…
Курир 27.08.2021
Ена Попов и Марко Миљковић 2006. године били су учесници прве сезоне "Великог брата", где су и започели своју романсу, која се окончала раскидом. Иако је прошло много година откако нису заједно, Ена и даље добија питања везана… »
Удала се за бизнисмена, па побеснела на питање о бившем: Ена Попов љутито о Марку и Луни - "Зашто ми ово постављате?"
Мондо 27.08.2021
Ена Попов одговорила на питање о Марку Миљковићу и Луни Ђогани. Ена Попов одговорила на питање о Марку Миљковићу и Луни Ђогани. Ена Попов и Марко Миљковић 2006. године били су учесници прве сезоне "Великог брата", где су… »
Ена Попов беснела због Марка Миљковића и Луне Ђогани: "Ја сам миљама далеко од њих"
Блиц 27.08.2021
Ена Попов, певачица, изнервирала се због питања које су јој пратиоци поставили на њеном званичном Инстаграм налогу. Наиме, неко је певачицу упитао "шта мисли о Луни и Марку?". Међутим, она је на то одреаговала бесно и… »
Вести дана »
Нема најаве састанка Путина и Трампа до краја године: Песков открива шта кочи разговоре
Дневник пре 8 минутајош 24 повезане
Софронијевић: Стигло 14.000 пријава за легализацију објеката по новом закону
НИН пре 48 минутајош 15 повезаних
Данас је свети Алимпије, светац који је победио кугу и ујединио народну веру. Строго је забрањено јести ову врсту меса.
Дневник пре 2 сатајош 11 повезаних