Povezane vesti
Gran pri u Nišu pripao Nenadu Jezdiću
Dnevnik 27.08.2021
NIŠ: Grand pri Naisa za najbolje glumačko ostvarenje pripalo je večeras Nenadu Jezdiću na Festivalu glumačkih ostvarenja Filmski susreti u Nišu. Jezdić je nagradu dobio za ulogu Kašike u filmu "Vikend sa ćaletom". Ja sam večeras srećan, radostan, veseo… »
Filmski susreti u Nišu: Ljubomir Bulajić najbolji glumac po izboru publike
Radio 021 27.08.2021
Nagrada za najboljeg glumca Filmskih susreta u Nišu po izboru publike pripala je Ljubomiru Bulajiću za ulogu kralja Aleksandra Karađorđevića u seriji Aleksandar od Jugoslavije. "Ponosan sam na ovo priznanje, veliki broj ljudi je glasao i posebno sam… »
Ljubomir Bulajić najbolji glumac Filmskih susreta u Nišu po izboru publike
N1 Info 27.08.2021
Kako su saopštili organizatori Filmskih susreta u Nišu, za ulogu kralja Aleksandra Karađorđevića u seriji Aleksandar od Jugoslavije, Ljubomir Bulajić je prema oceni publike odneo titulu glumca Festivala. „Ponosan sam na ovo priznanje, veliki broj ljudi… »
Sećanje na Mandin neizmeran talenat i šarm: Nagrada „Milorad Mandić Manda“ biće dodeljena večeras u Nišu
Blic 27.08.2021
Večeras će na Festivalu glumačkih ostvarenja u Nišu biti dodeljena nagrada „Milorad Mandić - Manda“. Priznanje će poneti glumica, odnosno glumac koji je, prema izboru žirija, u celokupnoj filmskoj produkciji tokom 2020/21. godine ostvario najbolju… »
Filmski susreti: Bulajić najpopularniji glumac, večeras glavne nagrade
Nova 27.08.2021
Ponosan sam na ovo priznanje, veliki broj ljudi je glasao, i posebno sam srećan što se to događa u Nišu. Ovaj grad i glumački festival su mi od malih nogu u srcu. Ovaj dan mi je počao jako lepo, rekao je za Nova.rs Ljubomir Ljuba Bulajić, koji je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Počela studentska šetnja: Velika kolona krenula ka policijskoj stanici 29. novembar
Nova pre 34 minutajoš 13 povezanih
Oboren američki borbeni avion iznad Irana, Teheran nudi nagradu za nestalog pilota
BBC News pre 49 minutajoš 43 povezane
Odron zatvorio magistralni put Bijeljina-Tuzla, proglašena opasnost od poplava
RTV pre 34 minutajoš 22 povezane