Povezane vesti
Požar na kvantaškoj pijaci lokalizovan
Niške vesti 28.08.2021
„Policija je u 13:20 primila poziv da je izbio požar na Kvantašu i da je planemom zahvaćena jedna baraka. Odmah je na teren izašla policija i vatrogasci, 3 vozila i 7 vatrogasaca. Požar koji je buktao je potpuno uništio 2 barake dok je treća zahvaćena… »
Film Vikend sa ćaletom za sve one koji su na Filmskim propustili projekciju
Niške vesti 28.08.2021
Grand pri Naisa za najbolje glumačko ostvarenje pripalo je Nenadu Jezdiću na Festivalu glumačkih ostvarenja Filmski susreti u Nišu, za glavnu ulogu u filmu Vikend sa ćaletom. Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz… »
Nenad Jezdić, Tamara Dragićević i Milan Marić najsjajnije zvezde Filmskih susreta
Niške vesti 28.08.2021
Grand pri Naisa za najbolje glumačko ostvarenje pripalo je Nenadu Jezdiću na Festivalu glumačkih ostvarenja Filmski susreti u Nišu, za glavnu ulogu u filmu Vikend sa ćaletom. „Ja sam večeras srećan, radostan, veseo, ponosan ali ne i gord. Večeras se… »
Vesti dana »
Savet REM-a bez dogovora o praćenju televizije Informer u izbornoj kampanji
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 50 povezanih
Letovi Er Srbije za Kataniju sutra će biti preusmereni na aerodrom Ređo Kalabrija
RTV pre 1 satjoš 14 povezanih
VJT u Beogradu: Povlačenje donacije ambasade SAD-a nastavak pritisaka Zagorke Dolovac
Radio 021 pre 8 satijoš 13 povezanih
Koliko biračkih mesta ima u Srbiji: Pogledajte tačan broj i pravila RIK-a
Moj Novi Sad pre 11 satijoš 25 povezanih