Повезане вести

Обрадовић изненадио: Немам уговор са Партизаном

Обрадовић изненадио: Немам уговор са Партизаном

Нова 28.08.2021
Жељко Обрадовић одлучио је да одговори на нека питања која се читавог лета провлаче у јавности, али и да затражи од Управе клуба да јавно саопшти колики је буџет Партизана. Трофејни стратег је са „парним ваљком“ договорио… »
Жељко Обрадовић шокирао гробаре: "Немам уговор са Партизаном"

Жељко Обрадовић шокирао гробаре: "Немам уговор са Партизаном"

Вечерње новости 28.08.2021
ФОТО: Архива новости У разговору са новинаром "Ал Џазире" Обрадовић је рекао да са Партизаном нема потписан уговор. - Ја немам уговор са Партизаном. Нисам потписао уговор са Партизаном. Зато што мени не треба уговор са… »
Обрадовић шокирао све, ништа од уговора са Партизаном!?

Обрадовић шокирао све, ништа од уговора са Партизаном!?

Спортске.нет 28.08.2021
Трофејни српски тренер Жељко Обрадовић не престаје последњих дана да шокира домаћу кошаркашку јавност, а последњи у низу интервјуа додатно ће распламсати страсти. Након што смо у петак пренели интервју грчке Газете у којој се… »
Обрадовић: Нисам потписао уговор са Партизаном; Замолићу Остоју и Савића да јавно кажу колико кошта тим

Обрадовић: Нисам потписао уговор са Партизаном; Замолићу Остоју и Савића да јавно кажу колико кошта тим

Моззарт спорт 28.08.2021
“Мени не треба уговор са Партизаном. Господин Остоја Мијаиловиц́ је ц̌овек коме ја верујем. Ја сам га питао да ли ти мени верујес̌. Рекао ми је: ´Верујем ти´. Ја верујем теби, и крај. Да ли ц́у да га потпис̌ем сутра? Откуд знам… »
Жељко Обрадовић шокирао све: ‘Ја немам уговор са Партизаном!’

Жељко Обрадовић шокирао све: ‘Ја немам уговор са Партизаном!’

Хот спорт 28.08.2021
Бројне навијаче је изненадио! Легендарни тренер Жељко Обрадовић је у разговору за Ал Јазееру открио да се његов однос са Остојом Мијаиловић заснива на поверењу! ‘Ја немам уговор са Партизаном. Ја нисам потписао уговор са… »

Вести дана »