Povezane vesti
Rastanak nakon osam godina: Rastali se Čukarički i Mirosavljević
Večernje novosti 28.08.2021
Mirosavljević i Matijašević foto: N. P. Kako je preneo Sportski Žurnal, Mirosavljević odlazi iz redova kluba posle osam godina, gde je prvo bio igrač, a potom obavljao funckije potpredsednika, zamenika direktora i direktora. - Želim Čukaričkom da ostane… »
Brđani se rastali sa direktorom: Mirosavljević zvanično napustio Čukarički
Mozzart sport 28.08.2021
Direktor Brđana napustio klub. Posle ukupno sedam i po godina provedenih u klubu Nenad Mirosavljević je napustio Čukarički, a nekadašnji golgeter na rastanak sa superligašem osvrnuo se u razgovoru za Sportski žurnal. "Već mesec i po ne obavljam funkciju… »
Nenad Mirosavljević otvoreno o odlasku i novim ponudama: ‘Ne znam hoću li napustiti Srbiju!’
Hot sport 28.08.2021
Dobro poznato lice napustilo je Čukarički! Nenad Mirosavljević više nije na funkciji direktora tima sa Banovog brda. ‘Već mesec i po ne obavljam fuknciju direktora, rad u Čukaričkom završio sam praktično krajem prošle sezone, a juče sam se zvanično… »
Mirosavljević napustio Čukarički: Pamtiću samo lepe trenutke
Sportski žurnal 28.08.2021
Dve i po godine igrao je Nenad Mirosavljević u Čukaričkom i direktno iz kopački – 2016. ušao u funkcionersku strukturu kluba. Nenad Mirosavljević je napustio Čukarički. Tiho i bez pompe – nekadašnji golgeter Sartida, Kadiza Apoela, Partiѕana, Napretka i… »
Vesti dana »
Sneg, kiša, led = zlo i naopako! Vozačima u Srbiji upućen hitan apel: Od petka stiže pojava koja mnoge nervira
Blic pre 57 minutajoš 20 povezanih
Ključa u bazenu: Srbiji triler protiv Španije, aplauzi himni Hrvatske
BBC News pre 22 minutajoš 23 povezane
Večeras doček Srpske nove godine Evo šta ima po gradu, od kada uopšte slavimo, šta je Vasilica i koji običaji se danas poštuju
Blic pre 37 minutajoš 14 povezanih
Vučić iz Abu Dabija: Dolazi AI revolucija, svi ulažu mnogo novca VIDEO
B92 pre 7 minutajoš 12 povezanih