Povezane vesti

Jovan (21) poginuo dok se vraćao iz treće smene: Udarila ga struja nedaleko od kuće

Jovan (21) poginuo dok se vraćao iz treće smene: Udarila ga struja nedaleko od kuće

Telegraf 28.08.2021
Mladić je stradao od strujnog udara, nakon što je na njega pao naponski kabl. Jovan M., dvadesetjednogodišnji mladić iz Bečeja, poginuo je nesrećnim slučajem od posledica udara strujne žice, u utorak, oko tri sata ujutru, nedaleko od svoje kuće… »
Jecaji jovanove majke paraju nebo! Stradao ispred kuće u Bečeju, sahranjen s loptom - Dušo moja, kako ćemo bez tebe?

Jecaji jovanove majke paraju nebo! Stradao ispred kuće u Bečeju, sahranjen s loptom - Dušo moja, kako ćemo bez tebe?

Mondo 28.08.2021
"Zar misliš da možemo da živimo posle tebe? Kako, reci nam kako?", ponavljala je neutešna majka Jovana Marića koga je ubila struja. "Zar misliš da možemo da živimo posle tebe? Kako, reci nam kako?", ponavljala je neutešna majka Jovana Marića… »
Jovan (21) je poginuo ispred kuće: Reči njegove majke kidaju srce

Jovan (21) je poginuo ispred kuće: Reči njegove majke kidaju srce

Večernje novosti 28.08.2021
Foto: N. Skenderija - Jovan je izašao iz automobila, napravio par koraka i zagazio u jednom momentu u baru u kojoj je bila strujna žica. Sudbina je htela da ugazi baš na mesto gde je pala žica koja se otkinula sa stuba i visila. On ju je zakačio… »
Mladi Bečejac stradao od posledica strujnog udara

Mladi Bečejac stradao od posledica strujnog udara

Moj Novi Sad 28.08.2021
Jovan M. (21) iz Bečeja poginuo je nesrećnim slučajem od posledica strujnog udara, desetak metara od kuće u kojoj je živeo. Kako saznaje "Blic", do tragedije je došlo kada se vraćao s posla iz treće smene iz fabrike u Bečeju. Njega je dovezao… »
Tragedija u Bečeju, Jovan (21) poginuo ispred kuće: Vraćao se sa posla, zagazio u baru i preminuo

Tragedija u Bečeju, Jovan (21) poginuo ispred kuće: Vraćao se sa posla, zagazio u baru i preminuo

Kurir 28.08.2021
Jovan M. (21) iz Bečeja, poginuo je nesrećnim slučajem od posledica strujnog udara desetak metara od kuće u kojoj je živeo. Do tragedije je došlo kada se Jovan vraćao sa posla iz treće smene iz fabrike u Bečeju. Njega je dovezao drug i ostavio… »

Vesti dana »