Повезане вести

Оптужују је да је купила бубрег! Нашла се на стубу срама, операција стопирана, нова препрека у борби за Милицин живот

Оптужују је да је купила бубрег! Нашла се на стубу срама, операција стопирана, нова препрека у борби за Милицин живот

Мондо 28.08.2021
Милица Адамовић, која је недавно отпутовала у Истанбул, обавестила је јавност путем свог Инстаграм налога да јој је етичка комисија стопирала трансплантацију бубрега из, за сада, непознатих разлога. Милица Адамовић, која је… »
Донорку оптужују да је продала бубрег тешко болесној Милици: Раиса спремна да иде на полиграф, а једна порука је нарочито боли…

Донорку оптужују да је продала бубрег тешко болесној Милици: Раиса спремна да иде на полиграф, а једна порука је нарочито боли…

Курир 28.08.2021
Не знам одакле појединим људима потреба да девојку која се бори за живот стављају на стуб срама причама да је купила бубрег. Ја имам само један рачун и на њега ће у септембру лећи само једна свота новца, а то је моја плата… »
Могу да изгубим живот јер неко није савесно радио: Милици Адамовић (21) одбијена трансплантација бубрега у Истанбулу!

Могу да изгубим живот јер неко није савесно радио: Милици Адамовић (21) одбијена трансплантација бубрега у Истанбулу!

Мондо 28.08.2021
Етичка комисија стопирала је трансплантацију бубрега из непознатих разлога. Етичка комисија стопирала је трансплантацију бубрега из непознатих разлога. Милица Адамовић, која је недавно отпутовала у Истанбул, обавестила је јавност… »
Милица отпутовала на трансплатацију али је комисија стопирала: Још немамо прави разлог, могу да изгубим живот због нечије…

Милица отпутовала на трансплатацију али је комисија стопирала: Још немамо прави разлог, могу да изгубим живот због нечије…

Курир 28.08.2021
Милица Адамовић, која је недавно отпутовала у Истанбул, објавила је на свом Инстаграм профилу да јој је етичка комисија стопирала трансплантацију бубрега. Како је навела, прави разлог јој је непознат. "Здраво свима, како сам вам… »

Вести дана »