Povezane vesti
Optužuju je da je kupila bubreg! Našla se na stubu srama, operacija stopirana, nova prepreka u borbi za Milicin život
Mondo 28.08.2021
Milica Adamović, koja je nedavno otputovala u Istanbul, obavestila je javnost putem svog Instagram naloga da joj je etička komisija stopirala transplantaciju bubrega iz, za sada, nepoznatih razloga. Milica Adamović, koja je nedavno otputovala u… »
Donorku optužuju da je prodala bubreg teško bolesnoj Milici: Raisa spremna da ide na poligraf, a jedna poruka je naročito…
Kurir 28.08.2021
Ne znam odakle pojedinim ljudima potreba da devojku koja se bori za život stavljaju na stub srama pričama da je kupila bubreg. Ja imam samo jedan račun i na njega će u septembru leći samo jedna svota novca, a to je moja plata. Ovako Raisa Lošić… »
Mogu da izgubim život jer neko nije savesno radio: Milici Adamović (21) odbijena transplantacija bubrega u Istanbulu!
Mondo 28.08.2021
Etička komisija stopirala je transplantaciju bubrega iz nepoznatih razloga. Etička komisija stopirala je transplantaciju bubrega iz nepoznatih razloga. Milica Adamović, koja je nedavno otputovala u Istanbul, obavestila je javnost putem svog Instagram… »
Milica otputovala na transplataciju ali je komisija stopirala: Još nemamo pravi razlog, mogu da izgubim život zbog nečije…
Kurir 28.08.2021
Milica Adamović, koja je nedavno otputovala u Istanbul, objavila je na svom Instagram profilu da joj je etička komisija stopirala transplantaciju bubrega. Kako je navela, pravi razlog joj je nepoznat. "Zdravo svima, kako sam vam do sada sve pričala, i… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 5 satijoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Hezbolah saopštio da je ostvario pobedu nad Izraelom i da su njegovi borci spremni
Blic pre 3 satajoš 4 povezane
SAD: Kijev ne mobiliše dovoljno vojnika; Moskva: Ukrajina pokušava da uvuče NATO zemlje u rat
RTS pre 43 minutajoš 3 povezane