Povezane vesti

Juve smislio plan - neće azara i obamejanga: Zamena za Ronalda igrač kog su prodali pre 2 godine!

Juve smislio plan - neće azara i obamejanga: Zamena za Ronalda igrač kog su prodali pre 2 godine!

Mondo 28.08.2021
Juventus je kao zamenu za Kristijana Ronalda prema navodima doveo Mojze Keana. Juventus je kao zamenu za Kristijana Ronalda prema navodima doveo Mojze Keana. Nezadovoljni Portugalac napustio je italijanski klub, ali u "staroj dami" već imaju zamenu… »
Stiže zamena za ronalda: Juventus dovodi talentovanog Italijana iz Premijer lige!

Stiže zamena za ronalda: Juventus dovodi talentovanog Italijana iz Premijer lige!

Hot sport 28.08.2021
Ponovo u Torinu! Kristijano Ronaldo je juče zvanično napustio Juventus i prešao u redove Mančester Junajteda. To je bez sumnje veliki udarac za klub iz Torina, koji će pokušati da nadoknade njegov odlazak. View this post on Instagram A post shared… »
Crno-belo dete ponovo u Torinu: Ken stiže na dvogodišnju pozajmicu, otkup 20.000.000

Crno-belo dete ponovo u Torinu: Ken stiže na dvogodišnju pozajmicu, otkup 20.000.000

Mozzart sport 28.08.2021
Mojze Ken se vraća u klub u kojem je fudbalski stasavao. Nije se u Juventusu još slegla prašina posle odlaska Kristijana Ronalda koji će izvesno potpisati ugovor sa Mančester junajtedom, a Juve je dogovorio povratak svog nekadašnjeg ofanzivca. Ne… »
Gotovo - Juventus doveo zamenu za Ronalda!

Gotovo - Juventus doveo zamenu za Ronalda!

Sportske.net 28.08.2021
Ono što se dalo naslutiti, dobilo je potvrdu od najrelevatnijih italijanskih medija - Mojze Kean se posle dve godine vraća u Juventus i to kao zamena za Kristijana Ronalda, koji je dan ranije napustio klub. Prema pisanju Đanluke Di Marcija… »

Vesti dana »