Повезане вести

Ђукановић поручио СПЦ: Није паметно инсистирати на интронизацији Јоаникија у Цетињском манастиру

Ђукановић поручио СПЦ: Није паметно инсистирати на интронизацији Јоаникија у Цетињском манастиру

Глас Америке 28.08.2021
ЦЕТИЊЕ, ПОДГОРИЦА — Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић позвао је у суботу Српску православну цркву да одустане од устоличења митрополита црногорско приморског Јоаникија 5. септембра на Цетињу, поручујући да “није паметно”… »
Ђукановић позива на измјештање устоличиња митрополита са Цетиња

Ђукановић позива на измјештање устоличиња митрополита са Цетиња

Слободна Европа 28.08.2021
Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић је најавио да ће и сам бити међу противницима устоличења митрополита Српске православне цркве (СПЦ) Јоаникија на Цетињу 5. септембра, уколико СПЦ не одустане да ту церемонију обави на… »
Диктатор се осилио! Мило прети: Ако Јоаникије не одустане од Цетиња, долазим и ја!

Диктатор се осилио! Мило прети: Ако Јоаникије не одустане од Цетиња, долазим и ја!

Правда 28.08.2021
Председник Црне Горе Мило Ђукановић рекао је да је устоличењу митрополита Јоаникија на Цетињу дат непримерено велики значај у држави која је мултиверска, секуларна и европска, па поручио да метрополит не треба да буде устоличен… »
Ђукановић апеловао да се не инсистира на устоличењу митрополита Јоаникија на Цетињу

Ђукановић апеловао да се не инсистира на устоличењу митрополита Јоаникија на Цетињу

Данас 28.08.2021
Председник Црне Горе Мило Дјукановић апеловао је данас да се не инсистира на устоличењу митрополита црногорско-приморског Јоаникија у Цетињском манастиру, већ да се то обави у неком другом храму. Дјукановић је оценио да је… »
Ђукановић: Устоличењу Јоаникија дат непримерен значај

Ђукановић: Устоличењу Јоаникија дат непримерен значај

Дневник 28.08.2021
ПОДГОРИЦА: Председник Црне Горе Мило Ђукановић оценио је данас да је устоличењу митрополита црногорскоприморског Јоаникија на Цетињу дат непримерено велики значај у држави која је мултивјерска, секуларна и европска, преносе… »

Вести дана »