Повезане вести
Саша Илић: Знамо квалитете Звезде, али Чукарички ће увек ићи на победу
Спортски журнал 28.08.2021
Тренер фудбалера Чукаричког Саша Илић изјавио је да је Чукарички пример како би један фудбалски клуб у Србији требало да функционише. "Све оно што сам знао о Чукаричком, сада сам имао прилику да се на лицу места уверим у то… »
Саша Илић пред меч са црвено белима: „Не треба трошити много речи о квалитетима Звезде“
Хот спорт 28.08.2021
Чукарички ће у седмом колу Супер лиге Србије угостити Црвену звезду. Дерби сусрет ове рунде биће игран на Бановом брду од 18,55 часова, за обе екипе улог ће бити велики. Брђани ће покушати да направе изненађење и надокнаде неке… »
Саша Илић: Увек, па и против Звезде, идемо на победу
Вечерње новости 28.08.2021
ФОТО: ФК Чукарички "Нису се штедели ни у реваншу, сигурно са великом дозом самопоуздања стижу на Баново брдо. Исто важи и за нас после победе у Крагујевцу, сви предуслови за квалитетан меч су ту. На нама је да се супротставимо… »
Илић пред гостовање Звезде: Нећемо се бранити, идемо на победу
Моззарт спорт 28.08.2021
Стратег Брђана опрезан, али оптимиста пред недељни сусрет. Тријумф у Крагујевцу украсио је тренерски деби Саше Илића на клупи Чукаричког, међутим први прави тест за перспективног стратега биће сутрашњи сусрет са Црвеном звездом… »
Саша Илић: Увек, па и против Звезде, идемо на победу
Вести онлине 28.08.2021
Фудбалери Чукаричког против Црвене звезде играју у недељу од 18.55 сати на Бановом брду дуел 7. кола Суперлиге. Уочи дербија кола тренер Чукаричког Саша Илић истакао је да његов тим игра против јаког противника. – Знамо ко нам… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 25 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана