Повезане вести

Јоаникије: "Ако неће мир, узеће проклетство"

Јоаникије: "Ако неће мир, узеће проклетство"

РТС 28.08.2021
Митрополит Јоаникије је поручио противницима устоличења да уколико неће мир, узеће проклетство. Он је поруку да се устоличава негде друго, ван Цетиња, назвао подмуклом и тужном и додао да није забрањено народу да учествује у… »
Јоаникије: Порука противника устоличења подмукла и тужна

Јоаникије: Порука противника устоличења подмукла и тужна

Н1 Инфо 28.08.2021
Митрополит црногорско-приморски Јоаникије је поруку противника свог устоличења на Цетињу назвао подмуклом и тужном и поручио да неће "нигде друго да тражи свој трон мимо онога који је Господ и Свети Петар Цетињски утврдио"… »
Огласио се митрополит Јоаникије Знам како је прошао мој претходник

Огласио се митрополит Јоаникије Знам како је прошао мој претходник

Ало 28.08.2021
- А где бих се ја то друго устоличио? Хоћу ли њих да питам где ћу се устоличити, њих који ме трују мржњом свакодневно, пита се митрополит Јоаникије. Митрополит црногорско-приморски Јоаникије поруке оних који су противници… »
Порука митрополита Јоаникија: Ако нец́е мир, узец́е проклетство

Порука митрополита Јоаникија: Ако нец́е мир, узец́е проклетство

Спутник 28.08.2021
Митрополит црногорско-приморски Јоаникије данас је поруку противника његовог устоличења на Цетињу назвао подмуклом и тужном и додао да је црква учинила све за мир, а да ц́е онај ко нец́е мир, узети проклетство Светог Петра. „А… »
Огласио се митрополит Јоаникије: Знам како је прошао мој претходник

Огласио се митрополит Јоаникије: Знам како је прошао мој претходник

Вечерње новости 28.08.2021
Фото МПЦ - А где бих се ја то друго устоличио? Хоћу ли њих да питам где ћу се устоличити, њих који ме трују мржњом свакодневно. Али, лако је мени све то. Знам како је прошао мој претходник. Он је мученик био за тридесет година… »

Вести дана »