Povezane vesti

"Tu smo da pobedimo i zaustavimo Đokovića"

"Tu smo da pobedimo i zaustavimo Đokovića"

Sportske.net 28.08.2021
Svetski broj jedan i trenutno najveći konkurent Novaku na vrhu ATP liste, barem kada su bodovi u pitanju, Danil Medvedev, govorio je da je cilj svima da zaustave sprskog tenisera. "Siguran sam da Novak želi da osviji 45 slemova i da igra do 55. godine… »
Novak juri kalendarski gren slem, ali i medvedev ima planove: "đoković je glavni favorit, ali ovde sam da mu to ne dozvolim"

Novak juri kalendarski gren slem, ali i medvedev ima planove: "đoković je glavni favorit, ali ovde sam da mu to ne dozvolim"

Večernje novosti 28.08.2021
Foto: AP Ruski teniser je u finalu Australijan opena u februaru poražen glatko od Novaka Đokovića i dobro zna da je broj jedan sada još željniji uspeha, kada je na pragu istorije. Novak cilja kalendarski grend slem, nešto što nikome nije uspelo 52… »
Medvedev svestan ko je prvi favorit za osvajanje US opena: „Ovde sam da mu to dozvolim“

Medvedev svestan ko je prvi favorit za osvajanje US opena: „Ovde sam da mu to dozvolim“

Hot sport 28.08.2021
Danil Medvedev je svestan ko mu je najveća prepreka na putu ka prvoj grend slem tituli. Ruski teniser je u finalu Australijan opena u februaru poražen glatko od Novaka Đokovića i dobro zna da je broj jedan sada još željniji uspeha, kada je na pragu… »

Vesti dana »