Повезане вести

"Ту смо да победимо и зауставимо Ђоковића"

"Ту смо да победимо и зауставимо Ђоковића"

Спортске.нет 28.08.2021
Светски број један и тренутно највећи конкурент Новаку на врху АТП листе, барем када су бодови у питању, Данил Медведев, говорио је да је циљ свима да зауставе спрског тенисера. "Сигуран сам да Новак жели да освији 45 слемова и… »
Новак јури календарски грен слем, али и медведев има планове: "ђоковић је главни фаворит, али овде сам да му то не дозволим"

Новак јури календарски грен слем, али и медведев има планове: "ђоковић је главни фаворит, али овде сам да му то не дозволим"

Вечерње новости 28.08.2021
Фото: АП Руски тенисер је у финалу Аустралијан опена у фебруару поражен глатко од Новака Ђоковића и добро зна да је број један сада још жељнији успеха, када је на прагу историје. Новак циља календарски гренд слем, нешто што… »
Медведев свестан ко је први фаворит за освајање УС опена: „Овде сам да му то дозволим“

Медведев свестан ко је први фаворит за освајање УС опена: „Овде сам да му то дозволим“

Хот спорт 28.08.2021
Данил Медведев је свестан ко му је највећа препрека на путу ка првој гренд слем титули. Руски тенисер је у финалу Аустралијан опена у фебруару поражен глатко од Новака Ђоковића и добро зна да је број један сада још жељнији… »

Вести дана »