Povezane vesti
Fudbal i Engleska: Majkl Najton - čovek koji je mogao da kupi Mančester Junajted za 10 miliona funti i zašto se to nije desilo…
Južne vesti 28.08.2021
BBC Jedan 37-godišnjak je 19. avgusta 1989. godine izašao na teren Old Traforda pred sam početak prve utakmice u novoj sezoni. Protivnik je bio Arsenal, a tribine su bile krcate - zvanično je bilo prisutno 47.245 gledalaca, 10.000 više nego što je… »
Fudbal i Engleska: Majkl Najton - čovek koji je mogao da kupi Mančester Junajted za 10 miliona funti i zašto se to nije desilo…
BBC News 28.08.2021
U avgustu 1989. godine, Majkl Najtonje već proslavljao preuzimanje Mančester Junajteda, ali je zavera protiv njega tek počinjala. Jedan 37-godišnjak je 19. avgusta 1989. godine izašao na teren Old Traforda pred sam početak prve utakmice u novoj sezoni… »
Vesti dana »
Zelenski optužio Rusiju za nuklearni terorizam na godišnjicu Černobilja
Nova pre 15 minutajoš 42 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Netanjahu: Akcije Hezbolaha prete da sruše primirje Izraela i Libana; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 25 minutajoš 103 povezane
Bakingemska palata: Vode se razgovori o tome kako pucnjava u Vašingtonu utiče na posetu kralja Čarlsa Americi
Insajder pre 1 satjoš 87 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 4 satijoš 27 povezanih
Srpkinja pisala istoriju atletike, učestvovala u čudu koje će se prepričavati decenijama
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih