Povezane vesti
Fudbal i Engleska: Majkl Najton - čovek koji je mogao da kupi Mančester Junajted za 10 miliona funti i zašto se to nije desilo…
Južne vesti 28.08.2021
BBC Jedan 37-godišnjak je 19. avgusta 1989. godine izašao na teren Old Traforda pred sam početak prve utakmice u novoj sezoni. Protivnik je bio Arsenal, a tribine su bile krcate - zvanično je bilo prisutno 47.245 gledalaca, 10.000 više nego što je… »
Fudbal i Engleska: Majkl Najton - čovek koji je mogao da kupi Mančester Junajted za 10 miliona funti i zašto se to nije desilo…
BBC News 28.08.2021
U avgustu 1989. godine, Majkl Najtonje već proslavljao preuzimanje Mančester Junajteda, ali je zavera protiv njega tek počinjala. Jedan 37-godišnjak je 19. avgusta 1989. godine izašao na teren Old Traforda pred sam početak prve utakmice u novoj sezoni… »
Vesti dana »
Si Đinping odlikovao predsednika Vučića Ordenom prijateljstva; U Pekingu potpisana 23 bilateralna sporazuma
RTV pre 1 satjoš 30 povezanih
Bez vode desetine hiljada ljudi: Velika havarija pogodila Čačak, Lučane, Požegu, Milanovac i Arilje FOTO/VIDEO
B92 pre 11 minutajoš 28 povezanih
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 36 minutajoš 9 povezanih
Prosečna plata u Leskovcu, Prokuplju i Vranju za 60 hiljada manja od zarade u Beogradu
Južne vesti pre 11 minutajoš 26 povezanih