Повезане вести

"Отишао је на пиће и деца ће расти без оца!" Исповест неутешне супруге убијеног Љубомира - ево где је био пре смрти

"Отишао је на пиће и деца ће расти без оца!" Исповест неутешне супруге убијеног Љубомира - ево где је био пре смрти

Мондо 29.08.2021
Тело Љубомира Трнића (45) из Сремске Митровице, којем се у четвртак после 19 часова изгубио сваки траг и водио се као нестао, пронађено је замотано у тепиху у гепеку аутомобила марке "голф" у насељу Камењар. Тело Љубомира… »
Супруга убијеног Љубомира (45) неутешна: Мој Љуба је био на погрешном месту у погрешно време! Сада ће деца да расту без оца…

Супруга убијеног Љубомира (45) неутешна: Мој Љуба је био на погрешном месту у погрешно време! Сада ће деца да расту без оца…

Курир 29.08.2021
Не знам да ли је мој супруг Љубомир (45) познавао В. Л., који је осумњичен за његово убиство, 13 година смо заједно и никада ми није споменуо његово име. Мислим да се тог тренутка само нашао на погрешном месту и у погрешно… »
Мог љубу мучили, па убили: Јована Трнић, супруга убијеног Љубомира (45), каже да је тог дана био на погрешном месту, у…

Мог љубу мучили, па убили: Јована Трнић, супруга убијеног Љубомира (45), каже да је тог дана био на погрешном месту, у…

Вечерње новости 29.08.2021
Фото: С. Костић Овако говори за "Новости" Јована Трнић, супруга убијеног Љубомира чије беживотно тело је пронађено у петак око 18 часова у насељу Камењар у Сремској Митровици. Неутешна жена сведочи и да су последњи који су… »
Мистерија злочина у сремској Митровици: Љубомир нестао, па нађен убијен и умотан у тепих у гепеку голфа

Мистерија злочина у сремској Митровици: Љубомир нестао, па нађен убијен и умотан у тепих у гепеку голфа

Курир 29.08.2021
На телу Љубомира Трнића (45) из Сремске Митровице нађени трагови убадања ножен, потрага за паром К. Н. и Л. В., у чијем друштву је последњи пут виђен. Тело Љубомира Трнића (45) из Сремске Митровице, којем се у четвртак после… »

Вести дана »