Повезане вести

Под шатром Вучићи почасни гости, а Дачић забављач: На испраћају код Вучићевића

Под шатром Вучићи почасни гости, а Дачић забављач: На испраћају код Вучићевића

Нова 29.08.2021
Председник Србије Александар Вучић, његов син Данило и министар саобраћаја Томислав Момировић отишли су јуче у Косјерић на испраћај у војску сина Драгана Ј. Вучићевића, власника Информера. Прославу није пропустио ни председник… »
Ја сам најпоноснији тата на свету: Викенд са сином, председник објавио слику за породични албум (фото)

Ја сам најпоноснији тата на свету: Викенд са сином, председник објавио слику за породични албум (фото)

Курир 29.08.2021
ВАЉЕВО - Кажу да не могу да се поносим својом породицом и својом децом. Најпоноснији тата на свету! Данило и ја, у Ваљеву, поручио је председник Србије Александар Вучић на званичном Инстаграм налогу Будућност Србије. Виев тхис… »
Поздрав, ја сам Тома Мона: Поносан на ово Тома а још поноснији на ово Мона! Министар објавио Инстаграм видео са сином…

Поздрав, ја сам Тома Мона: Поносан на ово Тома а још поноснији на ово Мона! Министар објавио Инстаграм видео са сином…

Курир 29.08.2021
ВАЉЕВО - Радове на изградњи брзе саобраћајнице Лајковац-Ваљево непланирано су обишли председник Србије, Александар Вучић и министар саобраћаја Томислав Момировић. Он је на свом инстаграм налогу поделио видео на ком се налази и… »
Председник Вучић отишао на испраћај код сина Драгана Ј. Вучићевића (ВИДЕО)

Председник Вучић отишао на испраћај код сина Драгана Ј. Вучићевића (ВИДЕО)

Данас 29.08.2021
Председник Србије Александар Вучић са сином Данилом отишао је у Косјерић на испраћај у војску сина главног и одговорног уредника листа Информер Драгана Ј. Вучићевића. Председник је то рекао на видео снимку који је објавио на… »

Вести дана »