Povezane vesti
Pod šatrom Vučići počasni gosti, a Dačić zabavljač: Na ispraćaju kod Vučićevića
Nova 29.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, njegov sin Danilo i ministar saobraćaja Tomislav Momirović otišli su juče u Kosjerić na ispraćaj u vojsku sina Dragana J. Vučićevića, vlasnika Informera. Proslavu nije propustio ni predsednik Skupštine Ivica… »
Ja sam najponosniji tata na svetu: Vikend sa sinom, predsednik objavio sliku za porodični album (foto)
Kurir 29.08.2021
VALJEVO - Kažu da ne mogu da se ponosim svojom porodicom i svojom decom. Najponosniji tata na svetu! Danilo i ja, u Valjevu, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na zvaničnom Instagram nalogu Budućnost Srbije. View this post on Instagram A… »
Pozdrav, ja sam Toma Mona: Ponosan na ovo Toma a još ponosniji na ovo Mona! Ministar objavio Instagram video sa sinom…
Kurir 29.08.2021
VALJEVO - Radove na izgradnji brze saobraćajnice Lajkovac-Valjevo neplanirano su obišli predsednik Srbije, Aleksandar Vučić i ministar saobraćaja Tomislav Momirović. On je na svom instagram nalogu podelio video na kom se nalazi i predsednikov sin… »
Predsednik Vučić otišao na ispraćaj kod sina Dragana J. Vučićevića (VIDEO)
Danas 29.08.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa sinom Danilom otišao je u Kosjerić na ispraćaj u vojsku sina glavnog i odgovornog urednika lista Informer Dragana J. Vučićevića. Predsednik je to rekao na video snimku koji je objavio na Instagramu ministar… »
Vesti dana »
Protest advokata isped javnog servisa Srbije, traže da se čuje njihov glas
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 16 povezanih
Oglasio se MUP: Privedena osoba koja je pretila dekanki Filozofskog fakulteta u Nišu
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih