Повезане вести
Под шатром Вучићи почасни гости, а Дачић забављач: На испраћају код Вучићевића
Нова 29.08.2021
Председник Србије Александар Вучић, његов син Данило и министар саобраћаја Томислав Момировић отишли су јуче у Косјерић на испраћај у војску сина Драгана Ј. Вучићевића, власника Информера. Прославу није пропустио ни председник… »
Ја сам најпоноснији тата на свету: Викенд са сином, председник објавио слику за породични албум (фото)
Курир 29.08.2021
ВАЉЕВО - Кажу да не могу да се поносим својом породицом и својом децом. Најпоноснији тата на свету! Данило и ја, у Ваљеву, поручио је председник Србије Александар Вучић на званичном Инстаграм налогу Будућност Србије. Виев тхис… »
Поздрав, ја сам Тома Мона: Поносан на ово Тома а још поноснији на ово Мона! Министар објавио Инстаграм видео са сином…
Курир 29.08.2021
ВАЉЕВО - Радове на изградњи брзе саобраћајнице Лајковац-Ваљево непланирано су обишли председник Србије, Александар Вучић и министар саобраћаја Томислав Момировић. Он је на свом инстаграм налогу поделио видео на ком се налази и… »
Председник Вучић отишао на испраћај код сина Драгана Ј. Вучићевића (ВИДЕО)
Данас 29.08.2021
Председник Србије Александар Вучић са сином Данилом отишао је у Косјерић на испраћај у војску сина главног и одговорног уредника листа Информер Драгана Ј. Вучићевића. Председник је то рекао на видео снимку који је објавио на… »
Вести дана »
"Повлачимо се" Зет Доналда Трампа одустао од куповине и реконструкције зграде "Генералштаба"
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане
Путинов човек тврди да је Русија спремна за мир: Ипак, само под овим скандалозним условима: "Уступке не правимо!"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Ово је прва реакција мајке Брајана Волша! Ево шта је урадила када је чула да је њен син крив за убиство Београђанке
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана